Dupla tálca luxus bőr + arany kiegészítők (kézzel készített)

Kód: 96-039
39 600 Ft Nettó ár: 33 000 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Rózsafából és bőrből készült (papírtálca-rendező) irattálca (kézzel készített). Luxus fából készült papír tálcák íróasztalhoz.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Rózsafából és bőrből készült (papírtálca-szervező) irattálca (kézzel készített) Luxus fából készült papír tálcák íróasztalhoz. Elegáns kiegészítő az irodához. Ez az egyedülálló, kiváló minőségű dokumentumtálca az irodáját egy teljesen más hellyé teszi. A maximális reprezentativitást a legjobb minőségű anyagok garantálják . Az ebbe a kategóriába tartozó összes termék első osztályú fából és 100% szintetikus bőrből készül, minden kézzel készített, becsületesen varrott és feldolgozott KÉZMŰVES gyártással . Az egyedülálló kialakítás, az arany kiegészítők és a barna bőr kombinációjával, rendkívül klasszul és nemesen néz ki - luxus kiegészítő az irodához vagy a dolgozószobához. A papírtálca méretei 10x23x32 cm.

A test teljes egészében bőrből készült, a belső része velúrral, az oldalsó fém kiegészítők pedig arannyal díszítettek. Ez az asztali kiegészítő az egyik legjobb segítségünk az irodai munkavégzés során. Munkánk eredményeként minden nap sok papírt kapunk és készítünk. De hova tegyük őket? Szükségünk van egy helyre, ahol elhelyezhetjük őket, hogy később rendezhessük őket. Dokumentumtálcánk mindenképpen segít Önnek! 2 dokumentumtálcával rendelkezik , amelyek több helyet biztosítanak a dokumentumok és papír tárolására. A tálca arany oldalsó csúszó zsanérokkal van gazdagítva, így nyitottként vagy zártként is használhatja.

Dokumentumtálca (tároló) - luxus bőr

Dokumentumtálca (tároló) - luxus bőr

100% kézzel készített és szintetikus bőr - ez az ideális ajándék mindazoknak, akik értékelik a minőségi termékeket

A bőrről: termékeink előállításához csak 100% -ban első osztályú (exkluzív) minőségű szintetikus bőrt használnak. Az ilyen termékek gyártása kizárólag kézzel készül .

Támogatjuk olyan termékek (állatbarát) értékesítését, amelyek nem okoztak állatkínzást. Az anyagok, amelyekből luxus irodai készletek készülnek, természetesek vagy szintetikusak. Az irodai szettek és kiegészítők gyártásához használt bőr 100% szintetikus bőr (exkluzív) , ugyanolyan fényűzőnek tűnik, mint az eredeti állati bőr, és egyetlen állat sem sérült meg.

kézzel készített bőr

Jellemzők:

plusz Kiváló minőségű és elegáns termék
plusz Szintetikus bőrből
plusz 100% KÉZI
plusz Luxus kivitel: barna bőr és arany kiegészítők
plusz Mindez bőrből, belül velúr, fém kiegészítők

Leírás:

Anyaga: bőr, fém, velúr
Bőr színe: barna
Fém színe: arany
Méretek: 10x23x32 cm

Csomag tartalma:

1x bőrtálca (dupla)

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés