Bőr irodai kiegészítők fehér színben - íróasztal szett - 12 db (kézzel készített)

Kód: 96-013
103 600 Ft Nettó ár: 86 332 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Bőr irodai kiegészítők fehér színben - irodai íróasztal szett - 12 db szintetikus luxus bőrből - 100% kézzel készített.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Bőr irodai kiegészítők fehér színben - irodai íróasztal szett - 12 db szintetikus luxus bőrből - 100% kézzel készített. Ez az egyedülálló, kiváló minőségű asztali szett teljesen más hellyé teszi irodáját. A maximális reprezentativitást a legjobb minőségű anyagok - szintetikus bőr - garantálja. Az ebbe a kategóriába tartozó összes termék első osztályú, 100% szintetikus bőrből készül, minden kézzel készített, becsületesen varrott és feldolgozott KÉZMŰVE .

A fehér bőr egyedi kialakítása maximálisan előkelőnek és nemesnek tűnik - luxus kiegészítő az irodához vagy a dolgozószobához. A bőr szett 12 irodaszerből áll: munkaszőnyeg, ahol helyet foglalhat a dokumentumok elrejtésére, tolltartó, jegyzetpapír tartó, bőrállvány mobiltelefonhoz, névjegykártyatartó, mobiltelefon tartó, 3x italtányér, névtábla és készlet arany tollak - golyóstoll és töltőtoll. Luxus   bőr asztali alátét (szőnyeg) - egyedi irodai kiegészítők. Írószőnyeg vagy műbőr alátét.

Névjegykártyák, tollak, jegyzetpapír, okostelefonok, dokumentumok ... mindez a megfelelő helyen van, közvetlenül előtted!

bőr irodai szettbőr névjegykártyatartóluxus tanulmánykészlet

A munkaszőnyeget úgy tervezték, hogy fontos dokumentumai mindig kéznél legyenek, és ne legyenek elérhetők a kíváncsi szemek körül. Rejtett helyének köszönhetően lehetővé teszi a fontos dokumentumok biztonságos elrejtését. A fedél alatt van egy hely, ahol könnyedén tárolhatja fontos dokumentumait. A betét fényűzőnek és elegánsnak tűnik, köszönhetően az első osztályú anyagok gyártásának. Az előkelő megjelenésű, szintetikus bőrből készült fehér kiegészítők mindenkit elbűvölnek.

fehér bőr írópad

Fehér bőrből készült bőr asztallap, arany névtáblával + arany tollakkal - A SET toll töltőtollból és golyóstollból áll. Ez a tollkészlet lehetőséget ad arra, hogy különböző tollakat használjon különböző írási célokra. Használhatja a golyóstollat a szokásos íráshoz, a töltőtollal pedig szerződéseket és más fontos dokumentumokat írhatnak alá. Az egész készlet luxusnak és elegánsnak tűnik, köszönhetően az első osztályú anyagok gyártásának. Ez az asztaldísz lehetővé teszi, hogy szükség esetén hozzáférjen a tollhoz. Nincs több toll után kutatva az asztalon vagy a fiók belsejében.

fehér bőr készlet arany tollat az irodához

100% kézzel készített és 100% szintetikus bőr - ez az ideális ajándék mindazoknak, akik értékelik a minőségi termékeket

A bőrről: termékeink előállításához csak 100% -ban első osztályú (exkluzív) minőségű szintetikus bőrt használnak. Az ilyen termékek gyártása kizárólag kézzel készül .

Támogatjuk olyan termékek (állatbarát) értékesítését, amelyek nem okoztak állatkínzást. Az anyagok, amelyekből luxus irodai készletek készülnek, természetesek vagy szintetikusak. Az irodai szettek és kiegészítők gyártásához használt bőr 100% szintetikus bőr (exkluzív) , ugyanolyan fényűzőnek tűnik, mint az eredeti állati bőr, és egyetlen állat sem sérült meg.

kézzel készített bőr

Jellemzők:

plusz Kiváló minőségű és elegáns termék
plusz Szintetikus bőrből
plusz 100% KÉZI
plusz Luxus kivitel: fehér bőr
plusz 12 db irodai kiegészítő

Leírás:

Méretek: 45x39x1 cm
Anyaga: bőr, fém
Szín: fehér bőr
Varrás színe: fehér
Tartozék fém színe: arany

Csomag tartalma:

1x munkaszőnyeg a dokumentumok elrejtésére
1x tolltartó
1x jegyzetpapír tartó
1x bőr mobiltelefon állvány
1x névjegykártyatartó
1x mobiltelefon tartó
3x betét egy italhoz
1x névtábla (név nélkül) és egy sor arany toll, amelynek alapja van: golyóstoll és töltőtoll.

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés