Asztali szőnyegek - Elegant office SET 4 db - Barna bőr (kézzel készített)

Kód: 96-001
79 600 Ft Nettó ár: 66 332 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Asztali szőnyegek - Elegáns és luxus irodai SET 4 db - Barna bőr (kézzel készített). Luxus bőrből készült 4 db irodai szett íróasztalhoz.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Asztali szőnyegek - Elegáns és luxus irodai SET 4 db - Barna bőr (kézzel készített). Luxus bőrből készült 4 db irodai szett nemcsak irodai használatra, barna színű bőrből, 100% kézzel készített. Ez az egyedülálló, kiváló minőségű asztali szett teljesen más hellyé teszi irodáját. A maximális reprezentativitást a legjobb minőségű anyagok - szintetikus bőr - garantálja. Az ebbe a kategóriába tartozó összes termék első osztályú, 100% szintetikus bőrből készül, minden kézzel készített, becsületesen varrott és feldolgozott KÉZMŰVE . Az egyedülálló barna bőr kialakítás maximálisan előkelőnek és nemesnek tűnik - luxus kiegészítő az irodához, a dolgozószobához. A bőr szett 4 irodai kellékből áll: munkaszőnyeg, ahol helyet rejthetnek a dokumentumok, tolltartó, mobiltelefon állvány és bőr állvány az emlékeztető matricákhoz.

asztali szőnyeg készlet

Tollak, mobiltelefon, jegyzetek, dokumentumok ... minden praktikusan rendezett és rendezett az íróasztalon található elegáns bőr kiegészítőknek köszönhetően.

A munkalapot úgy tervezték, hogy fontos dokumentumai mindig kéznél legyenek, és ne legyenek elérhetők a kíváncsi szemek körül. Rejtett helyének köszönhetően lehetővé teszi a fontos dokumentumok biztonságos elrejtését. A fedél alatt van egy hely, ahol könnyedén tárolhatja fontos dokumentumait.

Asztali szőnyeg - luxus és elegáns bőr

bőr asztali szőnyeg .

100% kézzel készített - 100% szintetikus bőr, ideális ajándék mindazoknak, akik értékelik a minőségi termékeket

A bőrről: termékeink előállításához csak 100% -ban első osztályú (exkluzív) minőségű szintetikus bőrt használnak. Az ilyen termékek gyártása kizárólag kézzel készül .

Támogatjuk olyan termékek (állatbarát) értékesítését, amelyek nem okoztak állatkínzást. Az anyagok, amelyekből luxus irodai készletek készülnek, természetesek vagy szintetikusak. Az irodai szettek és kiegészítők gyártásához használt bőr 100% szintetikus bőr (exkluzív) , ugyanolyan fényűzőnek tűnik, mint az eredeti állati bőr, és egyetlen állat sem sérült meg.

kézzel készített bőr

Jellemzők:

plusz Kiváló minőségű és elegáns termék
plusz Szintetikus bőrből
plusz 100% KÉZI
plusz Luxus kivitel: barna bőr
plusz 4 db irodai kiegészítő

Leírás:

Méretek: 49x34x1 cm
Anyaga: bőr
Bőr színe: barna
Varrás színe: fehér

Csomag tartalma:

1x munkaszőnyeg a dokumentumok elrejtésére
1x tolltartó
1x jegyzetpapír tartó
1x okostelefon állvány

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés