Asztali blotter - luxus kivitel (fa + szürke bőr) 100% kézzel készített

Kód: 96-020
47 600 Ft Nettó ár: 39 668 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Asztali blotter (fa + szürke bőr) - luxus bőr asztali alátét (szőnyeg) - egyedi irodai kiegészítők. Írószőnyeg vagy műbőr alátét.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Asztali blotter (fa + szürke bőr) - luxus bőr asztali alátét (szőnyeg) - egyedi irodai kiegészítők. Írószőnyeg vagy műbőr alátét, 100% kézzel készített . Ez az egyedülálló, kiváló minőségű asztali szett teljesen más hellyé teszi irodáját. A maximális reprezentativitást a legjobb minőségű anyagok, például a minőségi fa és bőr kombinációja garantálja. Az ebbe a kategóriába tartozó összes termék első osztályú fából és 100% szintetikus bőrből készül, minden kézzel készített, becsületesen varrott és feldolgozott KÉZMŰVES gyártással . Az egyedülálló kialakítás a világos barna fa és a szürke bőr kombinációjával rendkívül előkelőnek és nemesnek tűnik - luxus kiegészítő az irodához vagy a dolgozószobához. A munkaszőnyeg méretei 58x39x1 cm.

Asztali szőnyeg (írás) - elegáns és fényűző fa és bőr

Munkaasztal szőnyeg fa bőr

A munkaszőnyeget úgy tervezték, hogy fontos dokumentumai mindig kéznél legyenek, és ne legyenek elérhetők a kíváncsi szemek körül. Rejtett helyének köszönhetően lehetővé teszi a fontos dokumentumok biztonságos elrejtését. A fedél alatt van egy hely, ahol könnyedén tárolhatja fontos dokumentumait. A betét fényűzőnek és elegánsnak tűnik, köszönhetően az első osztályú anyagok gyártásának. A barna fa szürke bőrrel kombinálva mindenkit elbűvöl.

luxus irattálca fa bőr

 

100% kézzel készített és 100% szintetikus bőr - ez az ideális ajándék mindazoknak, akik értékelik a minőségi termékeket

A bőrről: termékeink előállításához csak 100% -ban első osztályú (exkluzív) minőségű szintetikus bőrt használnak. Az ilyen termékek gyártása kizárólag kézzel készül .

Támogatjuk olyan termékek (állatbarát) értékesítését, amelyek nem okoztak állatkínzást. Az anyagok, amelyekből luxus irodai készletek készülnek, természetesek vagy szintetikusak. Az irodai szettek és kiegészítők gyártásához használt bőr 100% szintetikus bőr (exkluzív) , ugyanolyan fényűzőnek tűnik, mint az eredeti állati bőr, és egyetlen állat sem sérült meg.

kézzel készített bőr

Jellemzők:

plusz Kiváló minőségű és elegáns termék
plusz Fa és szintetikus bőr
plusz 100% KÉZI
plusz Luxus kivitel: barna fa és szürke bőr
plusz Rejtett tárhely fontos dokumentumok számára

Leírás:

Méretek: 58x39x1 cm
Anyaga: fa és bőr kombinációja
Szín: világos barna fa és szürke bőr

Csomag tartalma:

1x asztali szőnyeg fából és bőrből

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés