Világemlékek 15db - csapok fa térképeken

Kód: 66-056
16 000 Ft Nettó ár: 13 332 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Világemlékek 15db készlet - csapok fa térképeken. PUSHPINS - olyan műemlékek, mint a világ csodái

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Világemlékek 15db készlet - csapok fa térképeken. PUSHPINS - olyan műemlékeket, mint a világ csodái, arra használják, hogy kedvenc épületeit megjelöljék a világ faltérképén, és a műemlékek a szeme elé kerüljenek. Mindig is csodálta az EIFEL-torony fenségét, vagy inkább az ázsiai kontinens büszkesége - KÍNAI NAGY FAL , vagy az új világ szimbóluma - az amerikai SZABADSÁG-SZABAD ? Ezeket a műemlékeket és még sok minden mást ebben a készletben talál. A fából készült térképek nagyon esztétikusak és népszerűek a ház / lakás, irodák vagy üzleti helyiségek számára. Már eredetinek tűnnek, de ezeknek a csapoknak a segítségével különleges karaktert kölcsönöz nekik . A világhírű épületek miniatűrjeinek pontos feldolgozása mindenkire felhívja a figyelmét a környezetében.

TOP emlékművek, amelyeket egy ember épített a térképén.

műemlékek és városnézésekpush pin világszerkezetek és épületek

A világ leghíresebb épületeinek részletes és rendkívül jó minőségű feldolgozása - fából.

nyomja a csapokat a fa térképenpushpins emlékmű - fából készült térképhez

Ebben a készletben a következő világépületeket találja:

A Colosseum - egy nagy amfiteátrum romjai Róma központjában - jelenleg Róma építészeti dominanciája.
Eiffel-torony - egy fémszerkezet, amelyet a Champ de Marson építettek a Párizsban, a Szajna közelében, építése idején a világ legmagasabb épülete volt.
A Sagrada Familia - egy hatalmas bazilika Barcelonában, amelyet 1882 óta építenek. Várható befejezése 2026-ra - Antonio Gaudí templomának, az építész halálának 100. évfordulója alkalmából - ünneplik.
Burg Khalifa - egy felhőkarcoló Dubai városában, az Egyesült Arab Emírségekben, 2010-es befejezése után a világ páratlan legmagasabb épülete lett.
Pagoda - a kelet-ázsiai templom megnevezése, amelyet a szent maradványok megőrzésére használnak, minden emelet csúszó tetővel rendelkezik.
Pisai ferde torony - amikor az épület elérte a harmadik emeletet és a 11 méteres magasságot, a gyűrűalap pontosan 15 cm-rel oldalra billent. Pisano megpróbálta egyensúlyba hozni a dőlést a negyedik emeleten, de nem sikerült.
Big Ben - a "Big Ben" nevet általában az egész toronynál használják, de valójában ez a torony legnagyobb harangjának neve, ez a harang mindig óránként szól.
Piramisok - az ókori uralkodók és családjaik sírjaiként épültek, különösen az Ó- és Középbirodalom idején.
Parlamentépület Magyarországon - Magyarország egyik nemzeti szimbóluma és Európa egyik legrégebbi kormányzati épülete. 1989 óta ez is a szabadsághoz és a demokráciához való visszatérés szimbóluma.
A kínai nagy fal - egy régi erődítményrendszer, amely Kína északi részén húzódik, a Ming-dinasztia idején épült és 8850 km-re nyúlik el.
Taj Mahal - ez egy mauzóleum az indiai Agrában. Sah Jahan építtette felesége, Mumtaz Mahal emlékére, 28 különféle drágakövet és drágakövet állítottak márványba.
Machu Picchu - más néven az inkák elveszett városa, az inkák által létrehozott város, 2430 méteres tengerszint feletti magasságban, a perui Urubamba-völgy fölötti hegygerincen.
Szabadság-szobor - New York. Maga a szobor egyes részei Franciaországban készültek Frédéric Auguste Bartholdi szobrászművész vezetésével. Az amerikai nemzet számára ez a szabadság szimbóluma.
Sydney Operaház - építőjét a természet motívumai ihlették, felszállni akaró kagylók vagy hattyúk formálják. Ausztrália leghíresebb épülete.
Jézus Krisztus szobra - (Megváltó Krisztus). A 700 méter magas Corcovado - Rio de Janeiro dombon található, Brazília. Magassága 30 méter, kinyújtott karokkal ábrázolja Krisztust. Ez a gesztus az együttérzés és a függetlenség örömének kifejezése volt.
Csomag tartalma:
15x nyomógomb a világ leghíresebb épületeit ábrázolja
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés