Valentin rózsa - XXL Nagy virág piros rózsa ajándék 1,6m

Kód: 11-653
23 600 Ft Nettó ár: 19 668 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Valentin rózsa - XXL Nagy virág vörös rózsa ajándék 1,6 m​ - romantikus ajándék neki - nőnek, barátnőnek, barátnak, feleségnek, nem csak Valentin napra.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Valentin rózsa - XXL Nagy virág vörös rózsa ajándék 1,6 m​ - romantikus ajándék neki - nőnek, barátnőnek, barátnak, feleségnek, nem csak Valentin napra, amit nem fog elfelejteni. A rózsa a virágbirodalom királynője, lenyűgöző méretével és kifinomult kecsességével. Ez a monumentális szépség minden teret feldíszít fenséges jelenlétével, és ámulatba ejt mindenkit, aki meglátja. Masszív leveleivel és elegáns formájával olyan egyedi darabot képvisel, amely a természet szépségét ötvözi az rt-vel . Az óriás XXL rózsa nem csak virágos kiegészítő, hanem a méret és a szépség kifejezése, amely a természetes elegancia kecsességét és esszenciáját ünnepli.

Rózsa ajándék nőnek - XXL-es hatalmas rózsa

XXL hatalmas rózsa - Rózsák ajándék nőnek

Romantikus Valentin-napi meglepetés

A Valentin nap meglepetése a szerelem titokzatos balzsama, gyengéd romantika gyönyörű csomagjába csomagolva. Ez a varázslatos élmény a meglepetés és az öröm szépségét hozza a kapcsolatba, amelyet nem fog elfelejteni. Egyedülálló varázsa és romantikus érintése felejthetetlen emlékeket kelt, mert ezzel a meglepetéssel minden pillanat tele van szeretettel és boldogsággal . Tedd felejthetetlenné a Valentin-napot ezzel a gyönyörű gesztussal, amely virágba borítja a szíveket, és ragyogóvá varázsolja a legboldogabb szerelmet.

gigantikus rózsa 1,6 m óriás rózsa ajándék

Elmúlhatatlan szépség

Ez az XXL-es rózsa nem fakuló hangulatának kiválóságát hangsúlyozza. A közönséges rózsától eltérően ez a virágkirálynő rendkívüli frissességet hagy maga után, és örökké tart. Minden pillantás felidézi azt a különleges pillanatot, amikor adták, és évről évre csak elmélyül szépsége és varázsa. Hagyja, hogy magával ragadja az a szépség és a történet, amelyet az XXL rózsa halhatatlan szépsége ír az életébe.

Műszaki adatok:

  • Anyaga: PE
  • Termék méretei: szár: 1,6 m, rózsa átmérője: 70 cm
  • Súly: 350 g

Csomag tartalma:

1x Hatalmas XXL rózsa

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés