Sushi készlet - maki készlet (készítő készlet vagy készlet 100% -ban eredeti bambuszból)

Kód: 11-403
31 600 Ft 16 800 Ft Nettó ár: 14 000 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Sushi készlet - maki készlet (készítő készlet vagy készlet 100% -ban eredeti bambuszból) A mahi készítése vagy elkészítése sushi soha nem volt ilyen egyszerű ezzel az ajándék készlettel.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Sushi készlet - maki készlet (készítő készlet vagy készlet 100% -ban eredeti bambuszból) A mahi készítése vagy elkészítése sushi soha nem volt ilyen egyszerű ezzel az ajándék készlettel. Készítse el kedvenc ételeit gyorsan és egyszerűen. A sushi készlet nem hiányozhat egyetlen ázsiai konyha rajongó konyhájából sem, csak néhány egyszerű lépésben készítheti el a legszebb sushit, amit valaha látott. Az ázsiai konyha az utóbbi időben nagyon népszerűvé vált, azonban ez tükröződik az ázsiai konyha vagy a sushi végső árában is. Legyen profi sushi szakács a Maki készletünknek köszönhetően.

Köztudott, hogy ízletes és jó megjelenésű sushi készítése egyáltalán nem könnyű, a sushi előállítása is bonyolult. Még akkor is, ha minden készen áll, és az összetevők tökéletesen meg vannak főzve, minden rosszul eshet a maki préselésekor vagy tekercselésekor. A maki készlet azonban garantálja a tökéletes sushi tekercshez szükséges egyenletes és szilárd szerkezetet. A sushi készlet lehetővé teszi, hogy elkészítse a tökéletes ázsiai ételt, amelyet mindenki szeretni fog.

Sushi készlet - a sushi elkészítése még soha nem volt ilyen egyszerű és természetesebb. Egyszerűen készítsen sushit vagy makit bármikor.

sushi készítő készlet - ajándék készítő készlet

Készítse elő az összetevőket, és néhány egyszerű lépésben készítse el a sushit ízlése és ízlése szerint. Maga a készlet nagyon tartós - köszönhetően annak, hogy 100% -ban bambuszból készült, és ugyanezen okból kifolyólag tisztítása teljesen problémamentes és egyszerű. A különleges Maki készletnek köszönhetően minden ünnep egyedi lesz, és a látogatás, a család vagy a barátok néma csodálkozással maradnak a tökéletes sushitól, amelyet Ön készített nekik.

plusz Egyszerű maki/sushi elkészítés
plusz Igazi 100% bambuszból készült
plusz Gyönyörű hagyományos kivitel

Jellemzők:

Anyaga: 100% bambusz
Romery formák: 20 x 6 x 6 cm
Bambusz rúd méretei: 23 x 13 x 4 cm
Bambuszprés méretei: 20 x 6 x 3,5 cm
Súly: 682 gramm

Csomag tartalma:

1x Maki készlet
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (1)

100%
100%
Sushimajster

Sushi készlet

bambuszból készült

Tökéletes sushi vagy maki készíthető vele. Előtte kézzel készítettem, de nem lettek olyan szépek és egyenletesek, a belseje pedig szétszórtabb volt - nekem szuper!

Lefordítva innen: sk