Rózsa borospohár készlet 2 db - rózsa alakú borospohár ajándék

Kód: 11-654
14 000 Ft Nettó ár: 11 668 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

A 2 - rózsa alakú borospohár ajándékból álló rózsaboros pohárkészlet ideális ajándék nemcsak Valentin-napra, hanem egy romantikus vacsorára is.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

A 2 - rózsa alakú borospohár ajándékból álló rózsaboros pohárkészlet ideális ajándék nemcsak Valentin-napra, hanem egy romantikus vacsorára is. Gyönyörű formájával, amely egy rózsavirágra emlékeztet, luxust és eleganciát visz minden romantikus pillanatba. Ebből a pohárból minden korty különleges élménnyé válik, a bor finom ízét egy romantikus hangulatú érintéssel ötvözi.

rózsa alakú borospohár készlet

Elegáns dizájn

Az elegáns design a stílus és az ízlés szinonimája. Egyszerűsége és időtlensége minden részletében kiemeli a szépséget . Ez a vizuális gyöngyszem a modern megközelítést a klasszikus eleganciával ötvözi, így ideális azok számára, akik értékelik a finomságot és a kifinomultságot. Az elegáns dizájnnal egy csipet luxust ad minden helyzethez, és új szintre emeli az esztétikát. Ez több, mint egy stílusos elem , az Ön ízlésének és szépségérzésének kifejezése.

rózsaszín boros poharak készlet

Romantikus meglepetés

A Valentin nap meglepetése a szerelem titokzatos balzsama, gyengéd romantika gyönyörű csomagjába csomagolva. Ez a varázslatos élmény a meglepetés és az öröm szépségét hozza a kapcsolatba, amelyet nem fog elfelejteni. Egyedülálló varázsa és romantikus érintése felejthetetlen emlékeket kelt, mert ezzel a meglepetéssel minden pillanat tele van szeretettel és boldogsággal. Tedd felejthetetlenné a napot ezzel a gyönyörű gesztussal, amely virágba borítja a szíveket, és ragyogóvá varázsolja a legboldogabb szerelmet.

A gondosan kiválasztott anyagok nem csak erősek, de időtállóak és az igénybevételnek is ellenállnak. Minden ezekből az anyagokból készült darab a minőség és a tartósság iránti elkötelezettséget tükrözi. Ezzel a megbízható és robusztus felépítéssel nem csak a terméket kapja, hanem azt is, hogy hosszú távú megbízhatósággal és tartóssággal szolgálja Önt.

Műszaki adatok:

  • Anyaga: üveg
  • A termék méretei: 8 x 22,5 cm
  • Súly: 120g


Csomag tartalma:

2x rózsa alakú borospohár

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés