Nyelvdob - Acél nyelvdob készlet 2 pálcával

Kód: 11-655
18 000 Ft Nettó ár: 15 000 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Nyelvdob - Acél nyelvdob készlet 2 pálcával - ezek a dobok az ötletek és a zenei újítások szimfóniája, amelyek felpörgetik a zenei élményt.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Nyelvdob - Acél nyelvdob készlet 2 pálcával - ezek a dobok az ötletek és a zenei újítások szimfóniája, amelyek felpörgetik a zenei élményt. Ez az acél ékszer összetéveszthetetlen társ a dallamok és kreatív kifejezőpályáik szerelmeseinek . Kompakt kialakításának és tartós anyagainak köszönhetően megbízható partner a zenei kalandokhoz az utakon és otthon. Keltsd életre zenei megnyilvánulásaidat, és hagyd, hogy a Tongue dob kitolja kreativitásod határait.

nyelvdobok acél dobkészlet

Alkalmas minden korosztály számára

A nyelvdob egy hangszer, amely minden korosztály számára vonzó a hangzás és a könnyű használat egyedülálló kombinációjával. Kellemes hangszínének és intuitív vezérlésének köszönhetően ideális társ a fiatal zenerajongóknak és a tapasztalt játékosoknak egyaránt. Függetlenül attól, hogy kezdő vagy haladó zenész , a Tongue dob ajtót nyit a dallamok és ritmusok világa felé. Élvezze a zeneteremtés végtelen lehetőségeit ezzel az univerzális hangszerrel, amely minden korosztály számára elhozza a játék örömét.

nyelves acél dobkészlet

Lágy mennyei dallam

A nyelvdob a lágy mennyei dallam varázslatos érintését hordozza magában. Acél nyelve gazdag hangélményt biztosít, amely kiemeli a zene szépségét a legfinomabb előadásban. Gombjai minden érintéssel dallamos hangokat adnak elő , békés harmónia légkörét teremtve. A Tongue dob esetében nincsenek zenei korlátok – csak tiszta, mennyei dallam, amely megszólítja a lelket, és egy darab mennyei zenei varázslatot hordoz magában . A gondosan kiválasztott anyagok nem csak erősek, de ellenállnak az időnek és a nehéz körülményeknek is. Minden ezekből az anyagokból készült darab a minőség és a tartósság iránti elkötelezettséget tükrözi.

Műszaki adatok:

  • Anyaga: acél, fa, gumi
  • A termék méretei: 16 x 16 x 8 cm
  • Súly: 520g


Csomag tartalma:

1x nyelvdob
2x dobverő
4x hosszabbító ujjak számára
1x zenei könyv
1x hordtáska
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés