NFC névjegykártya elektronikus - érintse meg a telefonkártyákat a kulcsokhoz medálként/kártyaként - SOCIAL TAP

Kód: 11-703
10 000 Ft Nettó ár: 8 332 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

NFC névjegykártya elektronikus - érintse meg a telefonkártyákat a kulcsokhoz medálként/kártyaként - A SOCIAL TAP​ modern alternatívát kínál a klasszikus papír névjegykártyákhoz.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

NFC névjegykártya elektronikus - érintse meg a telefonkártyákat a kulcsokhoz medálként/kártyaként - A SOCIAL TAP​ modern alternatívát kínál a klasszikus papír névjegykártyákhoz. Névjegykártya termékei révén NFC (Near Field Communication) technológiával. Ezek az innovatív kártyák és FOB-ok vezeték nélküli adatmegosztást tesznek lehetővé okostelefonokkal és táblagépekkel. Csak csatlakoztassa a kártyát vagy a kulcstartót az eszközhöz, és könnyedén cserélje ki a kapcsolatfelvételi adatokat és a webhely URL-címét .

Ez a zökkenőmentes hálózati folyamat minden eddiginél egyszerűbbé teszi a másokkal való kapcsolatfelvételt. Ideális megoldás mind a szakemberek, mind a vállalkozások számára, akik hatékony módszert keresnek szakmai kapcsolataik erősítésére.

1x White Social Tap kártya : Elegáns, minimalista kártya masszív anyagokból. Egy egyszerű érintéssel (NFC technológiával) vagy szkenneléssel könnyedén megoszthatja kapcsolati adatait vagy profiljait a közösségi hálózatokon. Ideális hálózati eseményekhez.

1x Social Tap FOB címke : Kompakt hordozható távirányító a közösségi kapcsolatokhoz útközben. Rögzítse kulcsaihoz, táskájához vagy szíjjához a gyors hozzáférés érdekében. Olvassa be a kódot vagy koppintson (NFC technológia segítségével), és ossza meg közösségi adatait könnyedén.

1x Social Tap matrica: Öntapadós tartozék a könnyű csatlakoztatáshoz. Ragassza fel telefonjára, és csatlakoztassa egy egyszerű érintéssel.

érintse névjegykártya elektronikus közösségi tap nfc névjegykártyák

Folyamatos működés akkumulátor nélkül

A Social Tap elektronikus névjegykártyákat úgy tervezték, hogy ne igényeljenek elemet vagy külső áramforrást . A passzív NFC technológia használatának köszönhetően ezek a kártyák és kulcstartók korlátlanul tudnak adatokat továbbítani. Ez a funkció garantálja, hogy a kártyákat ismételten használhatja anélkül, hogy aggódnia kellene a lemerüléstől vagy az elem cseréjétől. Ez egy környezetbarát alternatíva, amely csökkenti a pazarlást, miközben zavartalan funkcionalitást kínál, ami nagyon értékes a mai gyorsan változó szakmai környezetben.

közösségi csap elektronikus névjegykártyák
Könnyen frissíthető és megosztható

Az egyik legjelentősebb előny az elérhetőségi adatok egyszerű frissítése. Adatait olyan gyakran módosíthatja, amikor csak szüksége van rá, így biztosítva, hogy szakmai adatai mindig naprakészek legyenek. Emellett a kártyák és kulcstartók megoszthatók kollégákkal és üzleti partnerekkel, így hatékonyan bővítheti kapcsolati hálóját. Ez a rugalmasság teszi a Social Tap termékeket olyan eszközzé, amely alkalmazkodik a különböző szakmai igényekhez és helyzetekhez.

Leírás:

  • Technológia: NFC (Near Field Communication)
  • Típus: Kártyák, FOB kulcstartók
  • Jellemzők: Kapcsolatfelvételi adatok és URL-ek vezeték nélküli megosztása
  • Kompatibilitás: okostelefonok, táblagépek
  • Energiahatékonyság: Nem igényel akkumulátort vagy külső áramforrást
  • Frissítések: A kapcsolattartási adatok korlátlan frissítésének lehetősége


Csomag tartalma:
1x White Social Tap kártya
1x Social Tap FOB címke
1x Social Tap matrica
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés