Házi készítésű fagylalttekercs – guruló fagylaltos tál 2 spatulával + kanállal + 6 formával

Kód: 11-456
19 600 Ft 14 000 Ft Nettó ár: 11 668 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Házi készítésű fagylalttekercs – guruló fagylaltos tál 2 spatulával + kanállal + 6 formával​ és ingyenes recept brosúrával a roll up fagylalthoz.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Házi készítésű fagylalttekercs - Guruló fagylaltos tál 2 spatulával + kanállal + 6 formával és egy ingyenes recept brosúrával a roll up fagylalthoz. A tál lehetővé teszi a saját fagylalttekercsek elkészítését otthon . Ismerős lehet az interneten található videók a fagylaltkészítőkről, akik a legszebb és legfinomabb fagylalttekercseket készítik. Kövesse a receptkönyv utasításait (a csomagban van), és amikor a keverék megszilárdult, a fagylaltot feltekerhetjük, és egy szép tálban vagy tányéron tálalhatjuk. A gördülő tálhoz 2 spatula, 1 szívószál/kanala és 6 formája tartozik, amelyekkel saját fagylaltformákat készíthet. A fagylaltozás jó móka lesz Önnek, vendégei vagy családja pedig nem csak a fagylalt ízét, hanem a gyönyörű elrendezését is dicsérni fogja.

Fagylaltkészítés otthon - házi fagylalt tekercsben

tekercs fagylalt házi fagylalt tekercs

Tedd a tálat a fagyasztóba legalább 24 órára - fontos, hogy fejjel lefelé tedd a fagyasztóba, és érdemesebb a fagylaltos poharakat is a fagyasztóba tenni, hogy a fagylalt minél tovább hűljön. A tekercsek elkészítéséhez készítsünk fagylaltos keveréket . Ezután vegyük ki a tálat a fagyasztóból, fordítsuk meg, és öntsük az elkészített fagylaltos keveréket a munkafelületre . Öntse a keveréket vékony rétegben, és egyenletesen terítse el a tál teljes felületén. Néhány pillanat alatt a keverék megkeményedik, majd kaparóval készítsen jégkrémtekercseket. Ez az eljárás többször megismételhető, amíg a tál meg nem fagy. Ezután az edényt ki kell mosni, alaposan le kell törölni, és használat előtt legalább 24 órán át újra meg kell fagyni. Javasoljuk, hogy minden fagylaltkészítés után mossa ki a tálat, alaposan szárítsa meg és tegye vissza a fagyasztóba, hogy újra lefagyjon, és készen álljon a további fagylaltgyártásra.

fagylaltos tál csomag tartalma

A termék jellemzői:

Beleértve a recepteket
Készítsd el kedvenc fagylalttekercsedet
Készítsen bármilyen ízt, és kísérletezzen különböző összetevőkkel
Egy tál, amivel a fantáziádnak megfelelő finomságot készíthetsz

Termékleírás:

Anyagok: alumínium, sós víz és ABS
A termék méretei: Ø30 x 6,5 cm
Csomag méretei: 34 x 7,5 x 34 cm
Súly: 2,05 kg


Csomag tartalma:

1x fagylaltsodort tál
1x szívószál/kanál
2x spatula
1x 6 formából álló készlet

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés