Gabonapehely adagoló – Dupla kukoricapehely adagoló 500 g gabonapehely (pehely + müzli)

Kód: 11-467
19 600 Ft 15 600 Ft Nettó ár: 13 000 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Gabonapehely adagoló – Dupla kukoricapehely adagoló 500 g gabonapehely (pehely + müzli)​. A kukoricapehely, zabpehely, pehely vagy müzli adagolója.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Gabona adagoló - Dupla kukoricapehely adagoló 500 g gabonapehely (pehely + müzli)​. A kukoricapehely, zabpehely, pehely vagy müzli adagolója frissen és könnyen hozzáférhetően tartja a száraz élelmiszert. Szereted a különböző golyókat, gabonapelyheket vagy zabpelyhet? Ebben az esetben van egy remek megoldásunk arra, hogy minden nap kéznél legyen kedvenc kukoricapehely vagy müzli ! Ezekkel a gabona adagolókkal kézben tarthatja.

Minden edényben 500 gramm gabonafélék férnek el , és a praktikus kupaknak köszönhetően kedvenc chipseinek íze mindig olyan friss marad, mint a csomagolás felbontása után. A Cornflake adagolóval a szálloda luxusát és kényelmét élvezheti. A dupla gabona adagoló fekete színű. Remek kiegészítője a reggelinek , olyan fényűző megjelenéssel, mint a szállodai reggelinél.

Adagoló gabonapelyhekhez, pelyhekhez, müzlihez – Remek kiegészítője az otthoni reggelinek

kukoricapehely adagoló dupla müzli

Ha egészségesebb életmódot szeretne élni, töltse meg egészséges müzlivel vagy gabonapelyhekkel. Ha bulizni készül, megtöltheti a kukoricapehely-adagolót harapnivalókkal, ami valószínűleg telitalálat lesz vendégei számára. Tartsa a tálat az adagoló alatt, forgassa el az adagolószelepet, és kukoricapehely vagy müzli fog kijönni . Mindegyik tartályba 500 gramm fér bele, és körülbelül 30 gramm szabadul fel az adagolószelep elforgatásakor. A Cornflakes adagolóval még félig üres csomagok sem lesznek a fiókban vagy üres edények, hanem egy gyönyörű kiegészítő a konyhapulton.

A termék jellemzői:

A készülék 2 db gabona adagolóval rendelkezik
Anyagok: ABS, gumi
A termék méretei: 34,5 x 19,5 x 35 cm
Nettó tömeg: 1,52 kg

Csomag tartalma:

1x gabona adagoló

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (2)

100%
100%
Kristina

Gabonapehely adagoló – Dupla kukoricapehely adagoló 500 g gabonapehely (pehely + müzli)

Szállodában használjuk, így nem lehet rábízni a vendégekre, hogy betartják a szabályt vagy körültekintően, így a termék minden higiéniai, "nedvességtől" vagy kiszáradástól való tárolás, termék szilárdság szempontjából ajánlott. műanyagból készült!
Minden ajánlás!
Nincs ilyen.

Szuper! Ajánlások

Lefordítva innen: hr
99%
Karolína

Gabona adagoló

Nem hoz létre rendetlenséget
Egyik sem

Ajándékba vettem a fiaimnak - minden nap csinálnak gabonapelyhet tejjel, és iszonyatos rendetlenséget csinálnak - így csak tedd le a tálat, és öntsd le a kedvenc gabonapelyhet. Ügyes kis dolog

Lefordítva innen: sk