Buborékos gép - levélfúvó készítő hordozható 200ml űrtartalom + 2 LED

Kód: 11-711
14 000 Ft Nettó ár: 11 668 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Buborékos gép – hordozható levélfúvó, 200 ml-es űrtartalom + 2 LED fehér lámpa, amely megnyitja a kaput egy varázslatos világ felé, ahol a szórakozás soha nem ér véget.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Buborékos gép - hordozható levélfúvó készítő 200 ml-es űrtartalommal + 2 LED fehér lámpa nyitja meg a kaput egy varázslatos világ felé, ahol a szórakozásnak soha nincs vége. Képzeljen el egy észbontó örömkitörést a 20 lyukú automata buborékos gépünkkel, amely készen áll bármely parti vagy családi összejövetel felpezsdítésére. A 200 ml-es buborékfolyadék kapacitásával és a folyamatos működésével ez a gép nem hagyja abba a fényes buborékok százait, amelyek táncolnak a levegőben, és mosolyt csalnak a gyerekek és felnőttek arcára.

buborékos gép - buborékkészítő fúvó

Fényshow a csillagok alatt

A buborékgép nem csak a buborékokról szól, hanem a fényről is. A beépített hűvös lámpáknak köszönhetően ez a buborékos gép minden buborékot varázslatos szépség villanássá varázsol. Akár kint bulizunk a csillagos ég alatt, akár varázslatos légkört teremtünk bent, ezek az elbűvölő fényeffektusok minden buborékot további dimenziót adnak, és fokozzák az ünneplés élményét.

party gép buborékok buborékosító készítő fúvó készülék

Gondtalan buborékos kaland

A buborékos gép a kényelem és a szórakozás csúcsa. A 6x AA elemmel működő vezeték nélküli kialakítás azt jelenti, hogy bárhová magával viheti buborékos gépét, beltéren vagy kültéren, anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy konnektort találjon. Két fokozattal a buli hangulatának megfelelően állíthatod be a buborékok mennyiségét, míg a kiömlésállóság és a könnyű fogantyú gondoskodik arról, hogy a buborékos szórakozás problémamentesen és letisztult legyen. A mellékelt 4 töltőtasak segítségével mindig készen áll a végtelen pezsgő izgalomra , amely mindenki arcára mosolyt csal.

buborékos gép fúvó készítő készülék mini hordozható

Leírás:

  • Anyaga: ABS, PP
  • 6x AA elemmel működik
  • A termék méretei: 19 × 13,2 × 12,4
  • Nettó tömeg: 600 gramm
  • 2x sebességváltó


Csomag tartalma:
1x buborékos gép
1x fogantyú
4x töltőtasak
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés