Clown Pennywise arcmaszk - gyerekeknek és felnőtteknek Halloweenre vagy karneválra

Kód: 88-294
11 600 Ft Nettó ár: 9 668 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Clown Pennywise arcmaszk - gyerekeknek és felnőtteknek Halloweenre vagy karneválra. 100%-ban természetes latexből készült Pennywise bohóc jelmez gyerekeknek és felnőtteknek.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Clown Pennywise arcmaszk - gyerekeknek és felnőtteknek Halloweenre vagy karneválra. 100%-ban természetes latexből készült Pennywise bohóc jelmez gyerekeknek és felnőtteknek , mely környezetbarát és nem mérgező. A maszk száján és orrán keresztül történő látás és légzés kényelmes és lélegző.

Ijesztő bohóc (bohóc) - arcmaszk - Pennywise

Ijesztő bohóc (bohóc) - Pennywise arcmaszk

Halloween maszkok fiúknak (gyerekeknek) vagy felnőtteknek

Pennywise, a bohóc Stephen King horrorregényének és az "IT" című filmnek legendás karaktere . Maszkja ikonikus választás Halloween alkalmából, félelmetes vörös szemei, ragyogó sminkje és kiemelkedő fogai félelmet keltenek minden arcban. Ez a Pennywise bohóc formájú latex maszk ezért abszolút ideális és eredeti választás Halloweenre, karneválra, maskarabálra, különféle bulikra, születésnapi bulikra és egyebekre. A mi maszkjaink, mint például a Pennywise, a bohóc, Halloweenkor, karneválon, diszkóban, klubban, bulin vagy fesztiválon tűnnek ki a legjobban, ezek a megfelelő befektetések az Ön számára, ha lenyűgözni, és különösen menő lenni.

Felnőtt arcmaszk Pennywise bohóc

Farsangi maszkok - Latex farsangi maszkok gyerekeknek és felnőtteknek

Eredeti ajándéknak is alkalmas szeretteinek. Maszkokat online vásárolhat e-shopunkban. És készülj fel sok fotóra és videóra, ahol Ön lesz a figyelem középpontjában. A természetes latex anyagok különleges keveréke szemet gyönyörködtetőt és nem csak remek szabást, de kényelmes viseletet is garantál. A karneváli jelmezeket (maszkokat) gondosan megtervezték, és sok csodálatos mintával a kedvenc szuperhősökké vagy félelmetes filmszörnyekké formálódhatsz.

Bohóc Pennywise maszk karneválra

Csomag tartalma:

1x Pennywise, a bohóc maszk

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés