Vezeték nélküli láthatatlan fülhallgató Agent 008 + Bluetooth óra

Kód: 09-008
80 000 Ft Nettó ár: 66 668 Ft
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Vezeték nélküli láthatatlan fülhallgató Agent 008 + Bluetooth karóra - legújabb verziója kém fülhallgató a jobb minőségű jelátvitel (csökkentett zaj- és jobb hallhatóságot) és Bluettoth jel maximum 35 cm. Jelenleg a legjobb minőségű modell kém fülhallgató

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Vezeték nélküli láthatatlan fülhallgató Agent 008 + Bluetooth karóra - legújabb verziója kém fülhallgató a jobb minőségű jelátvitel (csökkentett zaj- és jobb hallhatóságot) és Bluettoth jel maximum 35 cm. Jelenleg a legjobb minőségű modell kém fülhallgatót a piacon.

Mindenki ismeri a helyzetet az életedben, amikor azt értékelik, hogy valaki ad tanácsot vagy segítséget a nehéz helyzetben, és hogy senki sem tud róla. Ez alkalmas a hallgatók a vizsgálatok során, a kereskedők során az üzleti tárgyalások és más helyzetekben.

Új Spy fülhallgató Agent 008 Bluetooth karóra egy forradalmian új eszköz, amely lehetővé teszi, hogy kapcsolatba valakivel, hogy a távolság révén a mobiltelefon vagy a rádiót, és senki nem fog tudni róla. Az elv nagyon egyszerű, csak helyezze a fülébe a vezeték nélküli kém fülhallgató, amely a kis mérete nem látható, és használja speciálisan módosított Bluetooth karóra, és ezen keresztül nézni a jelet továbbítják a mobiltelefonról a kém fülhallgatót. Meg kell állítani a telefonhívás hangerőt a maximumra. A mikrofon található az óra.

Javasoljuk az ügyfelek nem vásárolnak olcsó utánzat Micro Wireless láthatatlan fülhallgató keresztül ellenőrizetlen eladók.

Garantáljuk - 24 hónap jótállás. Szakmai tanácsadás és szolgáltatás.

kém Bluetooth Watch

A legújabb modell a mikro kém fülhallgató Agent 008, ötvözve a Bluetooth karóra.

Spy fülhallgató szabják, pontosan illeszkedik a dobhártya - így nem észrevehető. Ez történt a nem-toxikus anyag. Spy vezeték nélküli fülhallgató a Bluetooth karóra eladó jó áron lehet vásárolni online e-bolt. Nézd meg kínálatunkat, és megtalálja, amit keres.

mikro earpice a karóra


Jellemzői kém fülhallgató
• Professzionális design, a kiváló hangminőség
• Ergonomikus kialakítás, kényelmes használat
• Akkumulátor:
1,55 V (337 SR 416SW), b attery élettartama akár 5 óra
• Méretek: 3x5x7mm
• Működési frekvencia: minden frekvencián


Kiegészítők vezeték nélküli kém fülhallgató
- Spy fülhallgató Agent 008
- Bluetooth karóra
- Bluetooth adapter töltés karóra

láthatatlan fülhallgató

!!! Az eladó nem vállal felelősséget a visszaélés ezen termékek illegális célokra. Használat előtt, fontos, hogy tisztában legyünk a feltételeket (jobb, tech. Receptek, promulgations, stb ..) történő üzemelésre termékek az országban !!!

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés