Új Kém fülhallgató Agent 008 + Bluetooth Necklace 4W

Kód: 09-007
54 000 Ft Nettó ár: 45 000 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Új Spy fülhallgató Agent 008 + Bluetooth Necklase 4W eladásra kedvező áron lehet kapni online e-bolt. A garancia a kém fülhallgató - 24 hónap.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Új Spy fülhallgató Agent 008 + Bluetooth Végső Black Edition modell VERIZON - egy új változata a kém fülhallgató a jobb minőségű jelátvitel (csökkentett zaj- és javult hallhatóságot) és a Bluetooth jel elérheti a 35 cm-t.

Manapság van ez a szerkentyű a legjobb minőségű modell kém fülhallgató a piacon - ULTIMATE BLACK EDITION VERIZON akár 4 Watt erősítő

Mindenki ismeri a helyzetet az életedben, amikor azt értékelik, hogy valaki tanácsot, vagy segít a nehéz helyzetekben, és anélkül, hogy bárki tudna róla. Ez történt a diákok a vizsgálat során, vizsgák, a kereskedők során üzleti találkozók és más helyzetekben.

Spy fülhallgató Bluetooth nyaklánc egy forradalmian új eszköz, amely lehetővé teszi, hogy kapcsolatba valakivel távolról mobiltelefonon vagy walkie-talkie, de anélkül, hogy bárki tudna róla. Az elv nagyon egyszerű, csak helyezze a vezeték nélküli kém fülünkbe a hangszórót, amely a maga kis méretű szinte láthatatlan, és függessze fel a Bluetooth nyaklánc, amelyen keresztül a jelet a mobiltelefon, hogy kémkedjen fülhallgatót. Meg kell állítani a hangerőt telefon maximum.

Javasoljuk, hogy a

Javasoljuk, hogy az ügyfelek nem vásárolnak olcsó utánzatai rossz minőségű kém fülhallgató keresztül ellenőrizetlen eladók.

A garancia a kém fülhallgató - 24 hónap. Szakértői tanácsadás és szolgáltatás.

kém hallókészülék ULTIMATE FEKETE
Az új modell a kém fülhallgató ULTIMATE BLACK kifejlesztett top laboratóriumok az USA-ban

Spy fülhallgató alakú beilleszkedni a dobhártya - nem feltűnést. Ez történt a nem-toxikus anyag. Wireless Spy fülhallgató Bluetooth nyaklánc eladó kedvező áron lehet kapni online e-bolt. Nézd meg kínálatunkat, és megtalálja, amit keres.

Spy fülhallgató Agent 008

Jellemzői kém fülhallgató

• Professzionális design, a kiváló hangminőség
• Ergonomikus kialakítás, kényelmes használat
• Akkumulátor: 1,55V (SR 416SW 337) Az akkumulátor élettartama akár 4 óra
• Méretek: 3x5x7mm
• Működési frekvencia: minden frekvencián

A csomag tartalma:

- Szakmai Spy fülhallgató Agent 008
- Nyaklánc Bluetooth headset modell ULTIMATE BLACK VERIZON 4W

- Akkumulátor: 1,55 V
- USB kábel
- Adapter töltő bluetooth nyaklánc
- Kézikönyv

kém hallókészülék

Miért vásároljon kém technológia révén a bolt?

Mi vagyunk a közvetlen importőr és a forgalmazó a kém technológia több éves tapasztalattal. A követelmények vonatkoznak a feldolgozás és javítása termékek egyeztetünk közvetlenül a termelőtől. Minden termék szerepel az eladó átadja a belépési minőség-ellenőrzés, és csak azt követően, hogy van rangsorolva az Kínálatunkban kém termékek.

A vizsgálatok azt mutatják, hogy a mi eladott technika hatékonyabb és hosszabb élettartam képest versenyképes termékek. Abban az esetben, váratlan műszaki problémák, próbáljuk megoldani a helyzetet sürgősen felé a vevői elégedettség.

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés