Kém fülhallgató - indukciós hurok 9V-os elemmel

Kód: 09-006
30 000 Ft Nettó ár: 25 000 Ft
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Spy fülhallgató - indukciós hurok 9V elem lehet vásárolni online e-bolt. Nézd meg kínálatunkat, és megtalálja, amit keres.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Spy fülhallgató - indukciós hurok 9V elem - mindenki ismeri a helyzetet az életedben, amikor azt értékelik, hogy valaki tanácsot, vagy segít a nehéz helyzetekben, és anélkül, hogy bárki tudna róla. Ez történt a diákok a vizsgálat során, vizsgák, a kereskedők során üzleti találkozók és egyéb helyzet

Láthatatlan Spy fülhallgató Agent 008 egy forradalmian új eszköz, amely lehetővé teszi, hogy kapcsolatba valakivel távolról mobiltelefonon vagy walkie-talkie, de anélkül, hogy bárki tudna róla. Az elv nagyon egyszerű, csak helyezze a vezeték nélküli kém fülünkbe a hangszórót, amely a maga kis méretű szinte láthatatlan, tegye az indukciós hurok a nyakon, amelyen keresztül a jel induktív vezeték nélkül továbbítja a fülhallgató, ahol a jelet átalakítják hangot . Indukciós hurok keresztül kell csatlakoztatni a kábelt a mobiltelefon throuhg a fejhallgató bemenet. Meg kell állítani a hangerőt a telefon maximum. Ugyanakkor meg kell használni 2x 9 V-os akkumulátor hatékony jelátvitel a kém fülhallgatót.

Javasoljuk, hogy az ügyfelek nem vásárolnak olcsó utánzatai rossz minőségű kém fülhallgató keresztül ellenőrizetlen eladók.

A garancia a kém fülhallgató - 24 hónap. Szakértői tanácsadás és szolgáltatás.

Spy fülhallgató alakú beilleszkedni a dobhártya - nem feltűnést. Ez történt a nem-toxikus anyag. Láthatatlan Spy fülhallgató Agent 008 eladó kedvező áron lehet kapni online e-bolt. Nézd meg kínálatunkat, és megtalálja, amit keres.

láthatatlan kém fülhallgató

Jellemzői kém fülhallgató
• Professzionális design, a kiváló hangminőség
• Ergonomikus kialakítás, kényelmes használat
• Akkumulátor: 1,55V (SR 416SW 337) Az akkumulátor élettartama akár 5 óra
• Méretek: 3x5x7mm
• Működési frekvencia: minden frekvencián


Spy fülhallgató tartozékok
- Spy fülhallgató
- Akkumulátor: 1,55 V
- Külső mikrofon
- Indukciós hurok a nyakán
- Jack Connector for Mobile Phone
- Kézi EN nyelven
- 2 db 9 V-os elem szükséges (nem tartozék)

kém fülhallgató

Miért vásároljon kém technológia révén a bolt?

Mi vagyunk a közvetlen importőr és a forgalmazó a kém technológia több éves tapasztalattal. A követelmények vonatkoznak a feldolgozás és javítása termékek egyeztetünk közvetlenül a termelőtől. Minden termék szerepel az eladó átadja a belépési minőség-ellenőrzés, és csak azt követően, hogy van rangsorolva az Kínálatunkban kém termékek.

A vizsgálatok azt mutatják, hogy a mi eladott technika hatékonyabb és hosszabb élettartam képest versenyképes termékek. Abban az esetben, váratlan műszaki problémák, próbáljuk megoldani a helyzetet sürgősen felé a vevői elégedettség.

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (1)

30%
30%
Denis

Tapasztalat

A nyakban lévő rézkábelnek túl közel kell lennie a fülhöz (vagy a benne lévő fülhallgatóhoz), hogy hallja a hangot, nem éri meg a pénzt
Lefordítva innen: sk