Kém fülhallgató 007 + Bluetooth toll

Kód: 09-009
60 000 Ft Nettó ár: 50 000 Ft
elkelt Sajnáljuk, de ez a termék már elfogyott. Ez a termék már nem kapható.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
Crypto

Spy fülhallgató Bluetooth toll eladó, lehet kapni online e-bolt elfogadható áron. Nézd meg kínálatunkat, és megtalálja, amit keres.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Kiegészítők

Termékleírás

Mindenki ismeri a helyzetet az életedben, amikor azt értékelik, hogy te canconsult valakit, hogy kérjen segítséget a nehéz helyzetben, és anélkül, hogy bárki tudna róla. Ez történt a diákok a vizsgálat során, a kereskedők során üzleti találkozók és más helyzetekben.

Spy fülhallgató 007 Bluetooth tollat ​​egy forradalmian új eszköz, amely lehetővé teszi, hogy kapcsolatba valakivel távolról mobiltelefonon keresztül vagy a rádió, de anélkül, hogy bárki tudna róla. Az elv nagyon egyszerű, ez elég ahhoz, hogy helyezze be a wireles kém fülhallgatót a fülébe, és hála a kis méret valóban nem látható, és használni speciálisan Bluetooth tollat, amelyen keresztül vezeték nélkül továbbítható a jel, hogy a fül, és majd a sgnal alakítani hangja. Indukciós lánc- szükséges csatlakoztatni a mobil telefon (a kábelen keresztül). Meg kell állítani a telefonhívás hangerőt maximumra.

Spy fülhallgató úgy tervezték, hogy pontosan illeszkedik a fülébe -, hogy azt jelenti, hogy teljesen észrevehetetlen. Ez történt a nem hibás anyagot. Vezeték nélküli kém fülhallgató - Bluetooth toll eladó, lehet kapni online e-bolt elfogadható áron. Nézd meg kínálatunkat, és megtalálja, amit keres.

vezeték nélküli fülhallgató


Tulajdonságok kém fülhallgató
• Professzionális design, a kiváló hangminőség
• Ergonomikus kialakítás, kényelmes manipuláció
• Akkumulátor: 1,55 V (337 SR 416SW) Az akkumulátor élettartama akár 5 óra
• Méretek: 3x5x7mm
• Működési frekvencia: minden frekvencián


Kiegészítők kém fülhallgató
- Spy fülhallgató 007
- Bluetooth Pen
- Bluetooth adapter töltő toll

vezeték nélküli fejhallgató

!!! Az eladó nem vállal felelősséget a visszaélés ezen termékek illegális célokra. Használat előtt fontos, hogy megismerje azokat a feltételeket (jobb, tech. Rendeletek, közlemények, stb ..) történő üzemelésre termékek az országban !!!

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés