Professzionális hordozható vezeték nélküli kém érzékelő

Kód: 09-034
51 600 Ft Nettó ár: 43 000 Ft
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Professzionális hordozható vezeték nélküli kém detektor (videó és audió) kitűnő biztonsági eszköz védi a magánélet és a biztonsági

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Professzionális hordozható vezeték nélküli kém detektor (videó és audió) kitűnő biztonsági eszköz védi a magánélet és a biztonság érdekében. Ügyeljen arra, senki sem figyel téged, senki nem próbál eljutni a titkos információkat, amelyek bántani. A legújabb kém érzékel semmilyen forrást poloskák, rejtett kamerák és egyéb kém eszközöket.

Anti Spy érzékelő

A technológia, amit használnak vezeték nélküli kém érzékelő lehetővé teszi, hogy észrevegye, ha csapdába. Kontrolling nagyon egyszerű, csak kapcsolja ki a gombot, és a detektor kezdi meg munkáját. Egy pillanat múlva azt fogja jeleníteni az összes eszköz alapján működő rádióhullámok. A nagyobb pontosság a keresést érzékelő szerepelt a finomhangolásra és megjelenítésével tíz LED kijelzők mutatják, hogy milyen messze van a forrás.

bezdrotovy Plošticová érzékelő

Termékleírás:

Jelentése: 1 MHZ-8000 MHZ, alapvető érzékelési tartománya 20 MHz, 6000 MHz
Felelősségi területe: 10-20 m
Jelezve mód: 10 fokos LED oszlopdiagram (növekvő riasztó hang)
Áramellátás: 9V-os elem (tartozék)
Működési idő: 120 perc
Fő termék méretei: 120x62x23mm (HxSzxM)

A csomag tartalma:

  • Anti-kém Detector
  • Akkumulátor
  • Antenna
  • Kézikönyv

Miért vásároljon kém technológia tőlünk?

Mi vagyunk a közvetlen importőr és a forgalmazó a kém technológia éves tapasztalattal. A követelmények vonatkoznak a feldolgozás és finomítás a kínált termékek egyeztetünk közvetlenül a gyártótól. Minden termék, amit többek között az eladás át kell mennie bejárati minőség-ellenőrzés, és csak ezután szerepel kínálatunkban kém termékek.

A vizsgálatok azt mutatják, hogy adjuk el a technikát, amely hatékonyabb és hosszabb életet képest konkurens termékek. Abban az esetben, váratlan műszaki problémák próbáljuk megoldani a helyzetet sürgősen mértékben elősegíti az ügyfelek elégedettségét.

!!! Az eladó nem vállal felelősséget a visszaélés ezen termékek illegális célokra. Használat előtt fontos, hogy megismerje azokat a feltételeket (jobb, tech. Rendeletek, közlemények, stb ..) történő üzemelésre termékek az országban !!!

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés