GSM RF poloska detektor

Kód: 09-003
19 200 Ft Nettó ár: 16 000 Ft
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

GSM Bug detektor eladó lehet kapni online e-bolt elfogadható áron. Nézd meg kínálatunkat, és megtalálja, amit keres.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

GMS RF Bug detektor egy olyan eszköz, amely arra szolgál, mint a GSM-detektor, hogy a hibákat, illetve vezeték nélküli jel az otthoni, irodai vagy egyéb helyeken.

A különleges kialakítású készülék is megalapítja meg, ha a mobiltelefon nem lehallgatják. Ha a készülék felveszi a sugárzott jel, akkor elkezd fütyülni, vagy rezeg, és a zöld LED kigyullad, ragyogni szerint a jel intenzitását.

GSM érzékelő működik az összes GSM-frekvenciák beleértve a vezeték nélküli kamera. Könnyen megtalálja, ha valaki a terület beszél a telefonon, vagy ha a telefon mellett someone's manipuláció. Villog, whistleing vagy vibráló folyamatosnak kell lennie legalább 1 percig vagy tovább, és ez továbbbecsuk arról, hogy a telefonon keresztül küldött adatokat, vagy audio jelet. A készülék withut problémák felderítése vezeték nélküli kamera, hallgat a hibákat, illetve a más vezeték nélküli eszközökkel. GSM érzékelő eladó lehet kapni online e-bolt elfogadható áron. Nézd meg kínálatunkat, és megtalálja, amit keres.

GSM detektor

Az eszköz támogatja kapcsolatot a fejhallgatók esetében, ha kell végezni a néma felderítése, ami azt jelenti, hang nélkül. Érzékelési tartománya GSM jel szerint legfeljebb 10 millió (erősségétől függően az észlelt GSM jel).

Frekvencia tartomány: 860-965MHZ (GSM); 1805-1880MHZ (DCS); 1930-1990MHZ (PCS)

!!! Az eladó nem vállal felelősséget a visszaélés ezen termékek illegális célokra. Használat előtt fontos, hogy megismerje azokat a feltételeket (jobb, tech. Rendeletek, közlemények, stb ..) történő üzemelésre termékek az országban !!!

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés