GSM RF poloska detektor

Kód: 09-003
19 200 Ft Nettó ár: 16 000 Ft
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

GSM Bug detektor eladó lehet kapni online e-bolt elfogadható áron. Nézd meg kínálatunkat, és megtalálja, amit keres.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Miért vagyunk a legjobb?

Több mint 35 000 YT előfizetők Több mint 1000 YT videó értékelések 10 millió nézetek
Szakmai tanácsadás
Piacvezető már 12 éve
Minden termék tesztelünk

Termékleírás

GMS RF Bug detektor egy olyan eszköz, amely arra szolgál, mint a GSM-detektor, hogy a hibákat, illetve vezeték nélküli jel az otthoni, irodai vagy egyéb helyeken.

A különleges kialakítású készülék is megalapítja meg, ha a mobiltelefon nem lehallgatják. Ha a készülék felveszi a sugárzott jel, akkor elkezd fütyülni, vagy rezeg, és a zöld LED kigyullad, ragyogni szerint a jel intenzitását.

GSM érzékelő működik az összes GSM-frekvenciák beleértve a vezeték nélküli kamera. Könnyen megtalálja, ha valaki a terület beszél a telefonon, vagy ha a telefon mellett someone's manipuláció. Villog, whistleing vagy vibráló folyamatosnak kell lennie legalább 1 percig vagy tovább, és ez továbbbecsuk arról, hogy a telefonon keresztül küldött adatokat, vagy audio jelet. A készülék withut problémák felderítése vezeték nélküli kamera, hallgat a hibákat, illetve a más vezeték nélküli eszközökkel. GSM érzékelő eladó lehet kapni online e-bolt elfogadható áron. Nézd meg kínálatunkat, és megtalálja, amit keres.

GSM detektor

Az eszköz támogatja kapcsolatot a fejhallgatók esetében, ha kell végezni a néma felderítése, ami azt jelenti, hang nélkül. Érzékelési tartománya GSM jel szerint legfeljebb 10 millió (erősségétől függően az észlelt GSM jel).

Frekvencia tartomány: 860-965MHZ (GSM); 1805-1880MHZ (DCS); 1930-1990MHZ (PCS)

!!! Az eladó nem vállal felelősséget a visszaélés ezen termékek illegális célokra. Használat előtt fontos, hogy megismerje azokat a feltételeket (jobb, tech. Rendeletek, közlemények, stb ..) történő üzemelésre termékek az országban !!!

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés