Biztonsági WiFi FULL HD kamera éjszakai IR LED + 360 ° -os elforgatási szög és intelligens nyomkövetés

Kód: 52-008
59 600 Ft 51 600 Ft Nettó ár: 43 000 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

Biztonsági WiFi FULL HD kamera éjjel IR LED + 360 ° -os elforgatási szög és intelligens automatikus követés otthoni felügyelet nélkül távollétében.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Biztonsági WiFi FULL HD kamera éjszakai IR LED + 360 ° -os elforgatási szög és Intelligens automatikus követés otthoni felügyelet nélkül távollétében. A fényképezőgép 10 méteren belül IR Night Vision , PIR mozgásérzékelővel és két hangérzékelővel rendelkezik. A beépített kétirányú audio és video átvitel HD minőségű, így baba monitorként vagy interaktív háziállatként használható háziállatként. 4x-os digitális zoomot is használhat élő közvetítéshez . Ez egy biztonsági rendszer , amelyet belső használatra szánnak. Az IP-kamera különösen alkalmas házak, lakások, gyermekek és háziállatok felügyeletére háztartások számára , de az irodában és bármely más olyan helyszínen is használható, ahol áttekinteni szeretné, mi történik.

A kamera nyomon fogja követni a mozgását, és automatikusan bekapcsolódik a pozícióba

biztonsági wifi kamera

A kamera felszerelése nagyon egyszerű. Miután letöltötte a CamEye alkalmazást az Android és az IOS támogatással, a klasszikus hálózati kábellel vagy WiFi vezeték nélküli technológiával csatlakoztathatja a fényképezőgépet a hálózathoz, majd az okostelefon alkalmazás segítségével használhatja a fényképezőgép beállításait. Az alkalmazás különböző érzékelői beállításokat tartalmaz, amelyek segítségével szükség szerint beállíthatja az IP-kamerát. A teljes kommunikáció 256 bites titkosítással van ellátva .

A videó- ​​és hangátvitel minősége, biztonsága és sebessége ezért a legmagasabb szinten van. Az alkalmazás segítségével folyamatosan nézheti az Élő közvetítést kamerákkal 1920x1080 FULL HD felbontásban. A hang- vagy mozgásérzékelő megszakadása esetén a kamera éles riasztást indít, és szöveges és képes értesítéseket kap az alkalmazáson keresztül mobiltelefonjára. Elindíthatja a Live átvitelt, hogy megnézze, mi történik. A beállítás után a videó vagy a fényképek akár 128 GB memóriakártyára is tárolhatók. A kétirányú kommunikációs hang lehetővé teszi a távolról történő kommunikációt. A fényképezőgépnek beépített motorja 360 ° -os mozgást tesz lehetővé, amely lehetővé teszi, hogy megnézze az egész szobát, amelyben a fényképezőgép be van szerelve.

Az otthoni IP biztonsági kamerát állandóan mikro USB és AC / DC adapter biztosítja. Az energiafogyasztás minimálisan csak 2A / 5V, lehetővé téve az áramellátást az erőműben, olyan helyeken, ahol nincs hozzáférés a hálózathoz. A konzol segítségével különféle felületekre telepíthető, vagy lazán elhelyezhető a bútor.

Jellemzők:

PLUSZ Intelligens WiFi biztonsági kamera IR éjjellátó funkcióval
plusz Az észlelt személy mozgásérzékelése és nyomon követése
plusz Mozgásérzékelő és hangérzékelő kétirányú hangátvitellel
plusz 128 GB-ig terjedő microSD kártyákat használ
plusz Értesítések küldése mobiljára

Műszaki adatok:

Képérzékelő: 1/3 "CMOS IR
Kamera felbontás: 1920x1080p Full HD
Vizsgálati szög: Vízszintes 355 ° (függőleges 110 °)
Videó formátum: AVI
Sűrített formátum: H.264
Látószög: 180 °
Éjjellátás: IR LED
IR távolság: 10m
A hang és a mozgás érzékelése
A memóriakártya maximális kapacitása: 128 GB
Teljesítmény: 2A / 5V tápegység USB csatlakozással
Operációs rendszer: iOS 7 és újabb, Android 4.1 vagy újabb verzió
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n

Csomag tartalma:

• 1x HD kamera
• 1x USB kábel
• 1x Felhasználói útmutató
• 1x kamera tartó
• 1x rögzítőcsavar készlet
• 1x LAN kábel 1m

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés