BOYA BY-M1 elektromos mikrofon

Kód: 73-006
U$27.50 Nettó ár: U$22.92
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

A Boya BY-M1 elektretmikrofon széles választékban használható a különféle adathordozókhoz, 3,5 mm-es csatlakozóval vagy 1/4 ”-es adapterrel.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

A Boya BY-M1 elektretmikrofon széles választékban használható a különféle adathordozókhoz. Mozgassa felfelé a mikrofon szintjét, és növelje a munka minőségét.

Manapság nagyon sok a digitális tartalom alkotója. Lehet, hogy Ön is azokhoz tartozik, akiknek vannak problémái a népszerűség növelésével, vagy jól teljesítenek, és csak ki akarják bővíteni az "arzenálját". Minden sikeres videó, projekt vagy felvétel két dologon alapul - jó kép és hang. A BY-M1 segít abban, hogy igazán magas színvonalú és tiszta hangot adjon munkájához. Az elektrett mikrofon az egyik típusú kondenzátor mikrofon. A hangrögzítéshez szükséges elektromos mezőt elektretek képezik - nem vezető anyag. Használhatók igényes mérési célokra, stúdiókban, de amatőr célokra is, például amikor PC-vel dolgoznak, videókat rögzítenek, vlogokat stb . Amikor beszéltünk annak széles körű felhasználásáról, valóban széles körű felhasználásra gondoltuk. A 3,5 mm-es csatlakozónak vagy az 1/4 ”-es adapternek köszönhetően gyakorlatilag bárhol csatlakoztatható . Az okostelefonnal történő használathoz egyszerűen dugja be a 3,5 mm-es csatlakozóba, és csúsztassa a vezérlőpulton az "off / Smartphone" helyzetbe. A hajtómikrofon szabadalmaztatott omni technológiával van felszerelve a 360 fokos hang rögzítéséhez. Az ezzel a készülékkel végzett munka örömet fog nyújtani nem csak az újságíróknak, hanem a vloggereknek vagy a szalagoknak is.

electret mikrofon boya

Műszaki adatok:

Átalakító: Electret kondenzátor
Frekvenciatartomány: 65Hz-18Hz
Jel / zaj: 74dB SPL
Érzékenység: -30dB +/- 3dB / 0dB = 1V / Pa, 1kHz
Kimeneti impedancia: 1000 Ohm vagy annál kevesebb
Csatlakozó: 3,5 mm-es csatlakozó
Akkumulátor: LR44
Méretek: 18 * 8,30 * 8,30 mm - 6,0 m kábel
Súly: mikrofon 2,5g, vezérlőmodul 18g


Csomag tartalma:

1x BOYA BY-M1 mikrofon
1x mikrofontartó
1x 1/4 “adapter
1x szélszűrő
1x Kézi
1x hordtáska

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés