TimeBox - MINI Divoom - Hordozható hangszóró 121 programozható RGB LED-del

Kód: 48-070
17,640 Ft 15,120 Ft Nettó ár: 12,600 Ft
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
+

TimeBox - MINI Divoom - A 121 programozható RGB LED-es hordozható hangszóró a legviccesebb társa a többféle funkcióval a kezében.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

TimeBox - MINI Divoom - A 121 programozható RGB LED-es hordozható hangszóró a legviccesebb társa a kezében több funkcióval. Az alap egy kicsi, de erős hangszóró, amely meglepni fogja az erőteljes basszust és a jól hangolt magasságokat. A Bluetooth hangszóró számos különféle funkcióval rendelkezik, amelyek kivételével az ébresztőóra vagy a mobiltelefonról lejátszott zenelejátszás a lejátszott zeneszámok fényerejét hozza létre, és akár mini-játékokat is játszhat. Mindez a 121 RGB LED-ekből álló kijelzőnek köszönhetően 256 színt képes lejátszani.

Divoom idő doboz mini

A hangsugárzó gombjaival tetején és oldalán olyan funkciók, mint például a zenelejátszás, az időkijelzés, a riasztás és a hőmérő, amelyek telefonon keresztül online kapcsolódnak, és nem csak a külső hőmérsékletet frissíti, hanem az aktuális időjárás egyszerű animációkkal is mutatja. Különböző funkciók használatához olyan mobilalkalmazást kell telepítenie, amely támogatja mind az iOS, mind az Android alkalmazást. A Divoom alkalmazás segítségével a TimeBox - MINI számos különböző jellemzőjét használhatja. Az alkalmazás tovább fog fejlődni szoftverfrissítéseken keresztül, hogy izgalmat és szórakozást nyújtson a mindennapi életben.

Reproduktro timebox mini

Zene lejátszása közben a LED panelen különféle Pixel animációkat és képeket játszanak le, amelyek az eszköz galériájának részét képezik, és az alkalmazáson keresztül megváltoztathatók. A készülék 14 különböző animációt tartalmaz, és 7 animáció villog a zeneszámok szerint, és egyenrangúan működik. A TimeBox - mini hangszóróval kreatív lehet, és létrehozhatja a saját színes Pixel képét vagy a Pixel animációt, amely menthető. Négy egyszerű mini interaktív játék is rendelkezésre áll, amelyeket a TimeBox - mini mobiltelefonon keresztül vezérelhet.  

Timebox mini animáció

A beépített mikrofon segítségével a TimeBox-mini készüléket kihangosító eszközként is használhatja, vagy olyan üzenetet rögzíthet valakinek, amelyet a készülék bekapcsolásakor játszik le. A hordozható LED-hangszóró a Facebook, az Instagram, a WhatsApp stb. Üzenetét is észleli, és az alkalmazás logójával jelennek meg a panelen. A riasztási funkcióval legfeljebb három riasztást programozhat be, amely bekapcsolja a hangszórót és 12 riasztási hangot indít. A TimeBox-mini 3W-os éjszakai lámpaként is működik , így beállíthatja az alvó funkciót, ahol 22 sáv és különböző színmódok teszik élvezetesebbé az alvást.

Timebox mini alvássegítő

A lspeaker mérete 114 x 115,8 x 55 mm, és súlya 383 g. A beépített hangszóró teljesítménye 5W . Az akkumulátor kapacitása 2000 mAh, a teljes töltés után 3 óra 6 óra működési időt biztosít. A készülék tartalmaz egy új Li-Pol típusú akkumulátort, amely hosszú élettartamot, minimális önkiürítést, gyors töltést, védelmet biztosít a túltöltés és az akkumulátor lemerülés ellen. A TimeBox hangszóró USB kábellel tölthető fel.

Timebox mini vezérlőgombok

Jellemzők:

plusz Hordozható hangszóró sok funkcióval
plusz Beépített erős Li-Pol akkumulátor
plusz 5W beépített hangszóró
plusz Kihangosító funkció
plusz Riasztás, éjszakai lámpa, hőmérő, üzenetrögzítő funkciója
plusz Képes létrehozni saját képét vagy animációját

Műszaki adatok:

Méretek: 90 x 38 x 91 mm
Töltés: USB kábel, 5V 1A
Vezeték nélküli tartomány: 10 méter
LED kijelző mérete: 2 "
Kimeneti teljesítmény: 5W
Jel-zaj viszony: 78 dB
Akkumulátor kapacitása: 2500 mA
Akkumulátor feszültsége: 3,7V
Az akkumulátor töltési ideje: 3-3,5 óra
Lejátszási idő: legfeljebb 10 óra
Bluetooth kompatibilis: Bluetooth V4.0 intelligens
Súly: 292 g
Frekvenciaválasz: 60-20000Hz

Csomag tartalma:

1x Divoom TimeBox - mini
1x Audio kábel (3,5 mm-es csatlakozó)
1x újratölthető USB kábel
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (1)

90%