A legjobb Halloween maszkok és jelmezek karneválra: A 13. legjobb tippek

A legjobb Halloween maszkok és jelmezek karneválra: TOP #13 tipp (ötletek) nem csak gyerekeknek (gyerekeknek), de főleg felnőtteknek. Ijesztő jelmezek, szellemek, szörnyek, hősök és így tovább. Október 31. a szellemek és szörnyek, maszkok és jelmezek ideje, mert Halloween van. Szóval vegyünk fel valami ijesztő farsangi jelmezt vagy álarcot és miért ne kiabáljunk húúúú...és féljünk egy kicsit :)

A történelemben azt mondják, hogy november első napján megjelennek a halottak lelkei, akik megpróbálnak minden élő embert irányítani és bejutni az emberi testbe. Ezért az emberek segítséget kértek, hogy megvédjék magukat ezektől a szellemektől – világosítsák fel a napot Halloweenkor . Először gyertyák, lámpások vagy parazsatok formájában egy gyertyára faragott sütőtökben arcformában, míg ez a hagyomány a mai napig megmaradt.

halloween maszkok és jelmezek

Egészen a közelmúltig hazánkban nem volt annyira elterjedt ez az ünnep, általánosan ismert, hogy a Halloween a leghagyományosabb az USA-ban, ahol a 19. század óta ünneplik ezt az ünnepet. Az emberek, különösen a gyerekek és a fiatalok különféle farsangi jelmezeket és ijesztő maszkokat viselnek Halloween idején, és a festett arcok is annak a jele, hogy a gonosz szellemeket és a gonosz hatalmakat hivatott elűzni. Ez az ünnep ma elsősorban a szórakozás és az adrenalin dús kaland időszaka, és elsősorban a gyerekeket vonzza, akik gyerekeknek farsangi maszkot készítenek vagy viselnek, és házról házra járva ijesztgetik a házak, lakások lakóit, ajándékozzák meg őket. édességekkel vagy gyümölccsel, főleg Amerikában, Ausztráliában és más országokban.

farsangi jelmezek és Halloween maszkok

Nálunk a halloween nem olyan elterjedt, mint Amerikában, de ahogy telik az idő, egyre több halloween-party, ijesztő bulik, álarcos karneválok vagy halloween-diszkók kezdenek zajlani hazánkban is, ahol egy ismeretlen maszk rejtélyes varázsát lehet átélni a egy Halloween party, és ez sok mókát és kalandot hoz. Vannak, akik a Halloweent már a húsvéthoz vagy a karácsonyhoz hasonló ünnepként élték meg, így a Halloween kísérteties stílusában sütőtökkel vagy dekorációval díszítik otthonukat, és egy kellemes estét töltenek el a tévé előtt, amikor szellem- vagy horrorfilmet néznek.

De aki nagyon szeretne megijedni és nem hagyja el így a Halloween ünnepét, az egész évben alig várja, hogy felvegye a farsangi jelmezt vagy egy ijesztő maszkot . És milyen varázslatos a kísérteties Halloween éjszaka , mert már az iskolás gyerekek is alig várják, hogy mikor viselhetnek maszkot a gyerekek karneválján, mint például boszorkány, ördög, csontváz, halál, varázsló, szörny vagy lény, pókember , superman, Harry Potter, hercegnő, harcos, valamilyen állat vagy más farsangi jelmez gyerekeknek .

A Halloween nem arról szól, hogyan kell megijeszteni a gyerekeket vagy a felnőtteket, hanem mindenekelőtt a szórakozásról, az adrenalinról és a kalandról szól, hogy maszkoddal vagy jelmezeddel egy kis félelmet kelts és kellemes félelemérzetet kelts :)

A felnőttek és a fiatalok alig várják a halloween-partit vagy diszkót, amikor lelkesen választanak karneváli maszkokat , például vérszomjas állatokat, vérfarkasokat vagy halhatatlan vámpírokat, vagy halloween-maszkokat , mint például egy ijesztő és morbid zombi vagy holttest, múmia és egyéb Halloween-maszkok . És természetesen nem kell minden gyerekjelmeznek ijesztőnek, csúnyának és rettenetesen ijesztőnek lennie. Csak válassz egy nem ijesztő Halloween-maszkot, például Pókembert, Vasembert, múmiát, Vasembert vagy terminátort, küklopszokat, bohócjelmezeket, vagy csak viselj félelmetes kiegészítőket, például nyakkendőt vagy kesztyűt.


És hol találod ezeket a Halloween jelmezeket, ijesztő maszkokat vagy karneváli jelmezeket ? A Cool-mania e-shopunkban maszkok és jelmezek széles választéka áll rendelkezésre erre a Halloween ünnepre, Önnek csak bele kell merülnie kínálatunkba, és szórakoznia kell vagy megijesztenie magát a megfelelő maszk kiválasztása közben. És íme, összeállítottunk nektek néhány karneváli maszk- és halloween-jelmez-tippünket , és nagyon örülünk, ha Halloween jelmezeink és maszkjaink tökéletes szórakozást és kellemesen ijesztő éjszakát biztosítanak :)

#14 Grinch (zöld manó) arcmaszk kesztyűvel

farsangi jelmez arcmaszk legjobb jelmezek grinch

Grinch (zöld manó) arcmaszk kesztyűvel - gyerekeknek és felnőtteknek Halloweenre vagy karneválra. Grinch jelmez (maszk) 100%-ban természetes latexből, mely környezetbarát és nem mérgező. A maszk száján és orrán keresztül történő látás és légzés kényelmes és lélegző. Ez a Grinch formájú latex maszk tehát abszolút ideális és eredeti választás Halloweenre, karneválra, álarcosbálra, különféle bulikra, születésnapi bulikra és egyebekre. Grinch maszkjaink Halloweenkor, karneválon, diszkóban, klubban, bulin vagy fesztiválon tűnnek ki a legjobban, ez a megfelelő befektetés az Ön számára, ha lenyűgözni szeretne, és mindenekelőtt menő lenni.

#13 Hangérzékeny LED   Alvilági maszk

fogak arcmaszk halloween ijesztő maszkok

Aki látta az Underworld című filmet, az elgondolkodik azon, hogy ennek a Halloween-maszknak miért van annyi foga! Szerencsére ez a maszk ártalmatlan, határozottan nem harapós, sőt, egy kicsit bájos is, hiszen egy hangérzékeny DJ arcmaszk , ami a zenére villog. Ezért kiválóan alkalmas Halloween partira, diszkóra vagy álarcos karneválra . És nagyon hatásos, főleg amikor a teljes sötétségben elkezd villogni, és akkor már sajnáljuk, hogy mi lesz melletted, aki ezt a maszkot viseli :)

#12 LED-tisztító maszkok

tisztító maszk halloween

Szeretnél szórakozni egy Halloween-partin vagy egy álarcos karneválon , de nem akarod, hogy bárki felismerjen? Tehát vedd fel a TISZTÍTÁS maszkot , és éld át azt az izgalmas érzést, hogy valaki más vagy, legalább egy ideig. LED maszk tisztítás Halloweenre - univerzális maszk mindenki számára. Az ijesztő vagy horror motívumokkal ellátott LED-maszkok mindenesetre szó szerint első látásra felkeltik a figyelmet. Végtére is, nem minden nap látni izzó tisztító maszkot vagy koponyaálarcot .

#11 LED világító nyakkendő és LED csokornyakkendő

led nyakkendő halloween maszkok led neon masni maszk Halloweenre

Ha egy kicsit konzervatív típus vagy, és nem rohansz merész maszkokba vagy jelmezekbe, és Halloween-buliba vagy diszkóba készülsz, vedd fel ezt a LED-es nyakkendőt vagy LED-csokornyakkendőt , és így teljesítsd a maszkban való részvétel feltételét. . Vagy ezzel a világító LED-es nyakkendővel és ezzel a LED-csokornyakkendővel megfelelő módja annak, hogy maszkban jöjjön el egy bulira a Halloween vagy a karnevál jegyében, és így maszkban jöjjön, vagy egyszerűen passzoljon másokhoz farsangi jelmezben vagy maszkban.

#10 LED-es villogó kesztyű - Csontváz

LED izzó csontváz kesztyű

Ezek a LED-es világító vázkesztyűk tökéletesek Halloween party- hoz, diszkóhoz vagy maszkos karneválokhoz. Természetesen eredeti ajándéknak is alkalmasak. Ha szeretnél menő lenni és lenyűgözni, vagy ha szeretsz a figyelem középpontjában lenni, ezek a LED-es kesztyűk minden bizonnyal felkeltik majd a figyelmet, és sötétben a leghatékonyabbak, pontosan a Halloween hangulatában :).

#9 SPIDERMAN arcmaszk

pókember halloween maszk

Szuperhős szeretnél lenni elképesztő erővel , kitartással és gyorsasággal, és mindenekelőtt menő és jó emberrel? Szóval légy a PÓKEMBER! Ez a latex Pókember maszk tehát teljesen ideális és eredeti választás Halloweenre, farsangra, álarcosbálra, különböző bulikra, szülinapi bulikra.

#8 BATMAN - arcmaszk

halloween maszkok Batman formájú

És van még egy szuperhősünk a képregényekből és a filmből - BATMAN , aki sötét és titokzatos személyiségéről ismert , aki Gothamben harcol a bűnözés ellen. A Batman-maszk lehetővé teszi, hogy átváltozz ebbe a szimbolikus figurává, és az igazság őrévé válj különféle jelmezes eseményeken, mint például Halloween, rave partik vagy álarcosbálok.

#7 Arcmaszk - JOKER

Halloween formájú maszk - JOKER

ChaoZZZZZ és kiszámíthatatlanság , ezek a fő jellemzői az ikonikus karakternek, akit gondolom mindenki ismer jellegzetes megjelenéséről, és főleg széles, véres mosolyáról, ami nem nevet... Ki ez? Ezzel a JOKER nevű fickóval nehéz vacakolni, mert sosem tudhatod, mire készül. Kiváló Halloween arcmaszk bármilyen bulira, karneválra vagy macskapartira vagy diszkóra.

#6 JIGSAW halloween maszk

halloween ijesztő arcmaszk kirakós

Tehát ezzel a maszkkal biztosan tökéletesen képviseli majd a horror világot. A JIGSAW maszk egy adag sötétséget és félelmet hoz, és hátborzongató és titokzatos megjelenést kölcsönöz Halloween karakterének. Jigsaw, más néven John Kramer, a "Fűrész" horrorfilmek sorozatának kitalált karaktere, határozottan a népszerű Halloween maszkok közé tartozik, vagy parti- vagy maskarabálokhoz.

#5 Pókember jelmez

morph farsangi pókember jelmez

De nem minden farsangi jelmez vagy Halloween maszk félelmetesnek és kísértetiesnek kell lenniük. A Pókember jelmez egyformán érdekes és alkalmas Halloweenre és karneválra is. Hiszen azt hiszem, szinte minden fiú, sőt férfi is komikussá vagy igazi hőssé akar válni, aki harcol a gonosz ellen, megvédi az ártatlanokat és megmenti a világot :)

#4 Halloween dinoszaurusz jelmez

dinoszaurusz halloween jelmez

Szóval ezt a jelmezt tényleg nem lehet figyelmen kívül hagyni :) Dinoszaurusz jelmez - felfújható dinoszaurusz jelmez 2,2m-ig - XXL méretű farsangi jelmez férfinak vagy nőnek (felnőtteknek) farsangra vagy Halloweenre. Ha felveszi ezt a jelmezt egy diszkóba, vagy eladja magát az utcán a Halloween ünnepe alatt, biztos lehet benne, hogy nagy zajt és remek szórakozást fog okozni bármilyen bulin vagy ünnepségen.

#3 LÓ fejmaszk

Halloween ló fej maszk
Dühös vagy az iskolában, a munkahelyen, vagy otthon a pároddal? Mindennek vége, tedd a lómaszkot a fejedre, és fésüld meg tökéletes sörényedet. Érzed, igen? Nincs több stressz, felpuffad a mellkasod, hevesen dobog a szíved - nem kell többé emberi hétköznapi problémákkal törődned, mert ló vagy, és végre szabad vagy ! LÓ fejmaszk Halloween-partira , diszkóra vagy születésnapi bulira, ezzel a maszkkal mindenhol nevetést és szórakozást okoz.

#2 Halloween jelmez BANANA

jelmez banán karneváli maszk
Ha eredetinek szeretnél kinézni egy álarcosbálon, vagy csak szórakozni szeretnél egy születésnapi bulin a barátaiddal, ez a jelmez a megfelelő választás. Ha szeretnél egy vicces jelmezt vásárolni, ez a BANANA jelmez lesz a neked való! A jelmez férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas. Farsangi jelmez tökéletes Halloweenre vagy bármilyen más bulira.

#1 Vámpírfogak – Drakula

vámpírfogak a halloween party agyaraihoz

Amikor közeledik a Halloween party , ezek a vámpírfogak tökéletes kiegészítői lesznek a vámpírruhának. A halloween- vámpírfogak, mint például a Drakula, ijesztőek és tökéletesek bármilyen rave-partihoz, Halloween-hez, álarcosbálhoz vagy ünnepséghez. Ragaszd fel a szemfogaidra, vigyél fel piros festéket, mint a hamis vér, és a hatás tökéletesen meggyőző lesz, és talán valaki megengedi, hogy harapj egyet :)