Légtisztító - kettős levegő ionizátor Airvita - Air Capsule

Kód: 93-006
U$152.90 Nettó ár: U$127.42
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
+

Légtisztító - kettős levegő ionizátor Airvita - Air Capsule hatékony eltávolítja a szagokat, baktériumokat, valamint otthoni vagy irodai friss levegőt.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Légtisztító - kettős levegő ionizátor Airvita - Air Capsule hatékony eltávolítja a szagokat, baktériumokat és otthoni vagy irodai friss levegőt . Az ionizáló a téli szezonban 99,9% -kal képes kezelni a gombás baktériumokat, a szén-dioxidot és a H5N1 influenza vírust is , kevésbé szellőztetve. Az Air Capsule kellemes és friss levegőt biztosít, mivel nagy mennyiségű aniont szabadít fel.
Mindannyian tiszta és egészséges környezetben akarunk élni. Sajnálatos módon sokan közülünk elfelejtik, hogy még a levegőt is, amit minden nap lélegezzünk, gondoskodni kell . És erre a célra itt van a Airvita Air Capsule levegő ionizáló.
Airvita Air Capsule Air Ionizer

A Airvita több mint kétmillió anionot bocsát ki a légzőkészülék fertőtlenítésére, ami javítja az egészségét .

Sok ember napi 80-90% -át az épületekben és autókban töltheti. Az épületekben és az autókban lévő levegő fontos szerepet játszik az egészségünkben . A különböző káros maradékok és baktériumok tele szennyezett levegő sok betegség és egészségügyi probléma oka .

Airvita Air Capsule légtisztító
Lásd a grafikus ábrázolást, miért olyan hatékony Airvita - Air Capsule a levegőszennyezés elleni küzdelemben, valamint a különböző baktériumok és penészgombák ellen otthonainkban és irodáinkban.
Air Capsule 400 hatékonyság
A Airvita az egyik legelterjedtebb levegő ionizáló . Nemcsak fertőtlenítik a környezetet, amelyben élünk, hanem a body gondoskodik a testünkről is sejtszintű szinten .
airvita fa Légtisztító és antibakteriális funkció

A szennyező anyagokat anionokkal semlegesítik, amelyek tisztítják a levegőt a helyiségben. Az anionok szintén alkalmasak a káros anyagok , különféle szagok , valamint az egészségtelen baktériumok vagy vírusok eltávolítására .
airvita kompozíció A sejtek aktiválása és a szervezet rezisztenciájának növelése

A sok aniont tartalmazó vér biztosítja a sejtek legaktívabb mozgását a szervezetben . Más szavakkal, olyan területeken, amelyek tele vannak anionokkal, a sejtek aktívabbak , és elősegítik a szervezet növekedését és vérkeringését .
airvita molekula Vér-tisztítás

A szervezetünkben lévő vér enyhén lúgos, de a túlzottan szennyezett levegő miatt nő a kórokozók száma, amelyek növelik a vér savasságát. Az anionok visszaadják a szervezet savasságát az alapértelmezett egészségügyi előnyökhöz .
légzésvédő légzés

Csökkenti az allergia kockázatát és erősíti a tüdő működését

A légzőszervi allergiákat egy Anerugen nevű anyag okozza . Az anionok csökkentik az Anerugen okozta allergiát, és eltávolítják a levegőből. A levegő tiszta marad, ami növeli a test ellenállását a tüdőproblémák eltávolításáig .

Lélegezzen a legtisztább levegőt, amit el tud indulni , hála Airvita - Air Capsule. Ez az ionizáló nem igényel további beruházást .

légvita tisztítás

Műszaki adatok:

  • Modell: Air Capsule 400
  • Módszer: plazma létrehozása elektromos kisüléssel.
  • Teljesítmény: 220V
  • Méretek: 156 x 110 mm x 60 mm
  • Súly: 216g

Csomag tartalma:

  • Légkapszula
  • Kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés