Automata légtisztító - antiallergén USB porttal - Airstick 2

Kód: 93-008
U$86.90 U$71.50 Nettó ár: U$59.58
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
+

Autó légtisztító - anti-allergiás az USB porttal - Az Airstick 2 elegáns kialakításával a bőrt és a szagokat tisztítja az autóban.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Autó légtisztító - anti-allergiás az USB porttal - Az Airstick 2 elegáns kialakításával a bőrt és a szagokat tisztítja az autóban. Az Airstick 2 180 ° -os szögű állítható csuklóval rendelkezik , így nem minden járműtípusban problémát jelent. USB port is rendelkezésre áll, aminek köszönhetően egyszerre töltheti fel az elektronikus eszközt USB kábel segítségével a levegő tisztításával együtt .

Mindannyian tiszta és egészséges környezetben akarunk élni. Sajnálatos módon sokan közülünk elfelejtik, hogy még a levegőt is, amit minden nap lélegezzünk, gondoskodni kell . És erre a célra itt van Airvita Airstick 2 levegő ionizáló.

Airstick 2 ionizáló az autóban

A Airvita több mint kétmillió anionot bocsát ki a légzőkészülék fertőtlenítésére, ami javítja az egészségét .

Sok ember napi 80-90% -át az épületekben és autókban töltheti. Az épületekben és az autókban lévő levegő fontos szerepet játszik az egészségünkben . A különböző káros maradékok és baktériumok tele szennyezett levegő sok betegség és egészségügyi probléma oka .

Légionion anionok

Lásd a grafikus ábrázolást, miért olyan hatékony Airvita Airstick a levegőszennyezés elleni küzdelemben, valamint a különböző baktériumok és penészgombák ellen otthonainkban és irodáinkban.

Airvita miért tisztítsa meg a levegőt

A Airvita az egyik legelterjedtebb levegő ionizáló . Nemcsak fertőtlenítik a környezetet, amelyben élünk, hanem a body gondoskodik a testünkről is sejtszintű szinten .

airvita fa Légtisztító és antibakteriális funkció

A szennyező anyagokat anionokkal semlegesítik, amelyek tisztítják a levegőt a helyiségben. Az anionok szintén alkalmasak a káros anyagok , különféle szagok , valamint az egészségtelen baktériumok vagy vírusok eltávolítására .
airvita kompozíció A sejtek aktiválása és a szervezet rezisztenciájának növelése

A sok aniont tartalmazó vér biztosítja a sejtek legaktívabb mozgását a szervezetben . Más szavakkal, olyan területeken, amelyek tele vannak anionokkal, a sejtek aktívabbak , és elősegítik a szervezet növekedését és vérkeringését .
airvita molekula Vér-tisztítás

A szervezetünkben lévő vér enyhén lúgos, de a túlzottan szennyezett levegő miatt nő a kórokozók száma, amelyek növelik a vér savasságát. Az anionok visszaadják a szervezet savasságát az alapértelmezett egészségügyi előnyökhöz .
légzésvédő légzés

Csökkenti az allergia kockázatát és erősíti a tüdő működését

A légzőszervi allergiákat egy Anerugen nevű anyag okozza . Az anionok csökkentik az Anerugen okozta allergiát, és eltávolítják a levegőből. A levegő tiszta marad, ami növeli a test ellenállását a tüdőproblémák eltávolításáig .

Lélegezzen a legtisztább levegővel, amit el tud indulni , hála Airvita - Airstick 2. Ez az ionizáló nem igényel további beruházásokat .

légvita tisztítás

Az Airvita bot az autóban nem egyedülálló a design és hatása miatt. Ez tökéletesen helyettesíti az autós töltőt, és az állítható kapcsolódásnak köszönhetően minden helyre illeszkedik.

Airvita sokoldalúsága

Műszaki adatok:

  • Modell: Airstick 2
  • Módszer: plazma létrehozása elektromos kisüléssel.
  • Teljesítményfelvétel: 0,6W
  • Méretek: 45 x 137,5 x 45 mm
  • Súly: 77g

Csomag tartalma:

  • Airvita Airstick 2
  • Kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés