DOD IS420W - Mini autós fényképezőgép FULL HD 1080p GPS-vel

Kód: 55-035
U$218.90 Nettó ár: U$182.42
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

DOD IS420W - Mini autós kamera GPS FULL HD 1080p rekordokkal kiváló minőségű kép. Szép stílusos kialakítású és nagyon kis méretű.

Vevő védelem

 • Ingyenes árucsere 30 napon belül
 • 24 hónap garancia a termékekre
 • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

DOD IS420W - Mini autós kamera GPS FULL HD 1080p rekordokkal kiváló minőségű kép. Kiváló stílusos kialakítású és nagyon kicsi mérete 85,5 (D) x 46 (W) x 39,5 (V) mm és szélesvásznú 2,7 "(16: 9) kijelző a videó kényelmes megtekintéséhez és a A kamera 140 ° széles látószöggel rögzíti a videót , így nem hagyhatja figyelmen kívül semmit az autó előtt, nappal és éjjel rögzítheti vezetési adatait , valamint az f / 1.8 lencsével és a Sony Exmor CMOS- szal Érzékelővel valóban csúcsminőségűek, a külső nagysebességű GPS vevő segítségével a jelenlegi járműsebességet és az ultragyors GPS-pozíciót a valós idejű útról a mellékelt DOD GPS 2.0 szoftveren keresztül nyomon követheti .
Dod is420w mini kamera
Abban az esetben, ha az autó súlyos fékezését vagy billentését okozza, a fényképezőgép funkciója G érzékelő, amely megvédi a fájlokat ütésektől, miközben megméri a túlterhelést. Vészhelyzet esetén is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megvédjék a meglévő fájlokat az "SOS" gomb hosszú megnyomásával. IS420W FULL HD videokamera , fejlett WDR és zajcsökkentés 3DNR a társa az utakon. A kamera menüje különböző nyelveken érhető el.

Mini DOD IS420W autós kamera FULL HD-vel

A termék jellemzői:
 • 2,7 "16: 9 szélesképernyős kijelző
 • 1080p HD videofelvétel
 • Széles látószög - 140 °
 • G-érzékelő - fájlvédelem
 • SOS funkció - zár funkció
 • Parkolási megfigyelés
 • Fejlett WDR technológia
 • 3DNR (Zajcsökkentés)
SONY Exmor érzékelő - ISO érzékenység ISO 3200-ig
A Sony Exmor érzékelőnek és az ISO 3200 fényérzékelőnek köszönhetően éjszakai fényképei olyan fényesebbek, mint a nappali fény.
Is420w érzékelő

1080p FULL HD HD videofelvétel
1080p FULL HD HD videofelvétel és CMOS érzékelő. Akár nappal, akár éjszaka, az IS420W bármikor tökéletesen rögzíthet.

Is420w teljes hd felbontás

Nagysebességű külső GPS vevő.
Pontos nyomon követése a jármű sebességét és az ultragyors GPS pozíciókat a menetidőből valós időben. Tekintse meg az útvonalat a térképen a DOD Player használatával (ingyenes szoftver).

Is420w gps processzor


DOD GPS-lejátszó V2.0
A DOD GPS Player V2.0 1080p video rekordot hoz létre valós idejű vezetési adatokkal. FULL HD videófelvételeket jelenít meg valós idejű adatokkal, például a jármű sebességével, a GPS-koordinátákkal, a túlterheléssel. Az internethez való csatlakozás után a jármű aktuális helyét a Google térképen tekintheti meg.
Is420w dod játékos
Fejlett WDR 2.0 technológia
Lenyűgöző videó minden fényben és kiegyensúlyozott megvilágításban minden állapotban. Az éjszakai felvételeket fényesebbé teszi, és csökkenti a fénykibocsátást a legszebb kép elérése érdekében.
Is420w wdr technológia
3D Zajcsökkentés - Csökkenti a kép zaját és foltjait. A szűrés még hatékonyabb képminőség-csökkentést tesz lehetővé, különösen rossz fényviszonyok mellett.
Is420w 3dnr csökkentési összeg
140 ° széles látószög
Széles, széles látószögű, torzításmentes. Az újonnan kifejlesztett optikai lencse olyan képeket készít, amelyek széles látószöggel rendelkeznek, 140 ° -os torzítás nélkül.
Is420w széles látószögű nézet
F / 1,8 Lencse nagy nyílással
Magas teljesítmény alacsony fényben. A DOD IS420W 1.8-szeres nagy rekesznyílással rendelkezik, amely a szokásosnál nagyobb f / 2.0 rekesznyílást biztosít, és világos, kifinomult részleteket rögzít, például a rendszámtáblát és mások.
Is420w nagy f / 1.8 objektívnyílás
6G éles üveglencse
A 6 elemű éles lencse, amely hat üvegből készül, lenyűgöző, tiszta és torzításmentes képet biztosít.
Is420w 6g üveg sosovka
2,7 "-os 16: 9 szélesvásznú LCD kijelző
A 16: 9-es szélesvásznú kijelző világos és nagy képernyőt biztosít a videók kényelmesebb lejátszásához a fényképezőgép kijelzőjén.
Is420w széles, 2,7 hüvelykes kijelző
G-szenzor elleni védelem
Baleset, vészfékezés vagy kocsi billentése esetén automatikusan megvédi az összes tárolt és aktuális rekordot. Ezzel a funkcióval a fájlok nem törlődnek vagy felülíródnak, még akkor sem, ha időhurokba írnak.
Automatikus felvétel és leállítás
A jármű indítása után a kamera automatikusan elkezdi a felvételt. Ha kikapcsolja a motort, a fényképezőgép automatikusan kikapcsol, anélkül, hogy megnyomná a gombot.
Hurok felvétel - ciklikus felvétel
Ha a behelyezett microSD kártya tárhelye megtelt, automatikusan felülírja a régebbi fájlokat újakkal, így a fájlok folyamatosan törlődnek.
Útvonalelemzés
Ez egy új lehetőség arra, hogy kiszámítsa útvonalának a távolságát, idejét és átlagsebességét az A pontról a B pontra. Például megtalálhatja a legrövidebb vagy leggyorsabb módot az otthonából való munkavégzéshez az útvonalelemzésből származó adatok alapján. Ez rendkívül gazdaságos és praktikus módja az idő és az üzemanyag-fogyasztásnak.
Kézi fájlzár - SOS védelem
Vészhelyzet esetén lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megvédjék a meglévő fájlt az "SOS" gomb hosszú megnyomásával, amely megőrzi a fájlt a felvételi körből, és megvédi a más fájlok felülírását.

Parkolási megfigyelés
A parkolók felügyelete akkor is elégedett lesz, ha parkol, és elhagyja az autót. Feljegyzi és lezárja a fájlt szokatlan ütközés vagy mozgás esetén.

Kapcsolja be ezt a funkciót állandó teljesítmény mellett, és a fényképezőgép automatikusan "Parking Mode" üzemmódra vált, ha a jármű mozgása 10 percnél hosszabb

1. Automatikusan 15 másodperces videofelvételt rögzít, ha a mozgást a kamera látószögének tartományában észleli.
2. Automatikusan rögzíti és zárolja az 1 perces videót, amikor túlzott ütést érzékel a G-érzékelővel.
3. A fényképezőgép visszatér az eredeti üzemmódba, ha a jármű vagy a fényképezőgép előtt lévő tárgyak 3 másodpercnél tovább nem mozognak.

A funkció alkalmas a jármű károsodásának megakadályozására a tárgyak lopása ellen.

Termékleírás:
Videó felbontás: 1920x1080 @ 30fps, 1280x720 @ 60fps
Érzékelő: SONY Exmor CMOS
Széles látószögű objektív 140 °
Rekesznyílás: f / 1,8
ISO érzékenység: ISO 3200-ig
Kijelző: 2,7 "TFT LCD 16: 9 képaránnyal
Videó formátum: H.264 MOV
Felvételi adathordozók: Micro SDHC kártya (32G-ig)
Audio: mikrofon és mono hangszóró (mellékelve)
Akkumulátor: 3,7V 140mAh lítium-ion akkumulátor
Teljesítménybemenet: 5V 1A
Méretek: 85,5 (D) x 46 (W) x 39,5 (V) mm
Súly: 65 g
Hőmérséklet: -20 ° C ~ 65 ° C

Tartozékok:

1x Profi autós kamera DOD IS420W
1x Külső GPS antenna
1x autós töltő 12-24V (4M hosszabbító kábel)
1x Üvegszívó pohár
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés