Mobil állvány SELFIE + intelligens arckövetés (360 °)

Kód: 71-052
15 600 Ft 11 600 Ft Nettó ár: 9 668 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Mobil állvány SELFIE + intelligens arckövetés (360 °) - az ideális mobiltelefon + tartó, minden kreatív ember számára alkalmas.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Mobil állvány SELFIE + intelligens arckövetés (360 °) - az ideális mobiltelefon -állvány + tartó, amely minden mai kreatív ember számára alkalmas. Szórakozás, információ, kultúra - mindez az online térbe költözik, és e tartalom létrehozása már nem korlátozódik a kiválasztott személyekre. Multimédiás tartalmat valóban bárki létrehozhat, és a Kövess engem tartó sokkal könnyebbé teszi ezt a tevékenységet az Ön számára. Az iPhone vagy Android állvány Vlogginghoz, híváshoz, Instagram vagy YouTube létrehozásához alkalmas. Szeretsz szelfit készíteni? Nem probléma - az arc követésének köszönhetően a készülék praktikus SELFIE állványként is szolgál.

A mobil állvány minden lépését nyomon követi az arckövető technológiának köszönhetően. Használhatja SELFIE állványként is.

okos mobiltelefon tartó

A mobiltelefonok asztali állványa figyelemmel kísérheti a felhasználót azáltal , hogy forgatható fejjel (360 fokban) követi az arcát. Az ezzel a funkcióval ellátott mobiltelefon -állványok tökéletesek a Vlogginghoz, a FaceTime -hez, a TikTok -hoz vagy sok más online platformon való létrehozáshoz . Ennek köszönhetően könnyedén készíthet fényképeket vagy videókat okostelefonján. A mobiltelefon -tartót könnyen csatlakoztathatja az állványhoz a Bluetooth és a rendelkezésre álló alkalmazás segítségével . Az alkalmazás számos módot és szűrőt is tartalmaz a legjobb és legegyszerűbb felhasználói élmény érdekében.

A telefonállvány megkönnyíti a videók és rövid vázlatok streamelését vagy létrehozását.

tiktokYoutube

Az állítható rögzítésnek köszönhetően a legtöbb okostelefonhoz alkalmas, és lehetőség van a kívánt fényképezési szög beállítására is. A telefonállvány alján háromlábú menet található, ami még hatékonyabbá és sokoldalúbbá teszi használatát. A mobiltelefon -állvány szó szerint kiszabadítja a kezeit, a nyomkövető funkciónak köszönhetően mindig ott lesz a felvételen, anélkül, hogy a kezében tartaná a telefont, és így természetesebbnek fog tűnni a felvételnél - ez a nagyszerű funkció streaming vagy különböző videók készítésekor . Azt is használhatja videohívásra családi barátaival vagy online üzleti találkozókra.

Jellemzők:

Anyag: ABS
Méretek: 9,3 x 9,3 x 16,5 cm
Súly: 160 g
Tápegység: 3xAA elem (nem tartozék)

Csomag tartalma:

1x Kövess engem Pod
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés