Hordozható tartó az autóba - Automatikus Qi vezeték nélküli + infravörös érzékelő és 360 ° -os elfordítható pad

Kód: 71-021
23 600 Ft Nettó ár: 19 668 Ft
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Autós telefontartó - automatikus Qi vezeték nélküli + infravörös érzékelő és 360 ° -os elfordítható pad. Okostelefon-tartó, ahol biztonságosan elhelyezheti mobilját.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Autós telefontartó - automatikus Qi vezeték nélküli + infravörös érzékelő és 360 ° -os elfordítható pad. Okostelefon-tartó, ahol biztonságosan elhelyezheti mobilját. Ez a vezeték nélküli telefon-töltőtartó támogatja a Qi gyors töltési technológiát, amelyet kifejezetten az okostelefon-felhasználók új generációjának fejlesztettek ki. Csak dugja be a mellékelt C típusú USB kábelt az autótartó töltőcsatlakozójába (a tartó alján), és a tartókarok automatikusan aktiválódnak, és ezek szorosan fogják a mobiltelefonot. Miután a készüléket (telefont) a töltőfelületre helyezte, megkezdődik az azonnali töltés . Az automatikus infravörös szkennelési technológia lehetővé teszi, hogy okostelefonját a kéz egyetlen mozgatásával egyszerűen behelyezhesse a tartóba, és hagyja, hogy feltöltse.

Automatikus tartó mobiltelefonhoz az autóban

Autós telefon tartó

Sok autónak beépített USB-portja van, így az autós töltés elérhetővé válik, de ez a megoldás lehet, hogy nem tökéletes, mivel a töltés gyakran lassú és nehézkes. Ezért annyira fontos a vezeték nélküli autós töltéshez tartó hozzáadása, mivel hatékony és kényelmes töltést kínálhat. Ez a tartó a mobiltelefonok vezeték nélküli töltéséhez az autóban egyetemes megoldás okostelefonokra, és célja a vezetési élmény biztonságos javítása. Csak használja a teleszkópos kar hatótávolságát, teljesítményét és stabilitását, hogy megtalálja az okostelefon számára ideális helyzetet.

Gépjármű-tartó - automatikus XMount

Sok autótulajdonos számára az autós telefontartó elengedhetetlen kiegészítő a biztonságos vezetéshez és a kényelmes vezetéshez. A minőségi autótartó javítja vezetési élményét, és még kényelmesebbé teszi. Ez az automatikus autótartó azonban sokkal több, mint egyszerű telefontartó. Ez a mobiltelefon vezeték nélküli töltésére szolgáló automatikus autós tartó kombinálja a kiváló kialakítást és az erőteljes funkciókat . Az autó vezetése egy másik szintre vezet. Nem kell időt töltenie a tartó beállítására és a telefon kézi elhelyezésére. Másodpercen belül elkezdheti a töltést, és a vezetésre koncentrálhat.

Okostelefon-tartó töltővel - LEXUMA XGERM

Okos telefon tartó

A Qi vezeték nélküli töltési funkciót kifejezetten az okostelefonok új generációjának fejlesztették ki. Másodpercen belül elkezdheti a töltést, és a vezetésre koncentrálhat. Az autó hőmérséklete nyáron akár 60 fok lehet. Még magas hőmérsékleten is, az Xmount-ot továbbra is szorosan illeszkedő polipropilén párnával rögzítjük a műszerfalhoz. Ez a PP pad a nagyon magas járműhőmérsékleten is tapadhat a műszerfalhoz, és ennek köszönhetően az Xmount magas hőmérsékleten is szorosan rögzül.

Autós tartó vezeték nélküli töltéssel

mozgatható autó tartó

Az autós vezeték nélküli autós töltőtartó az USA-ban és Európában a legkeresettebb autós kiegészítők. A legmodernebb technológiákkal , például a gyors Qi töltővel , az infravörös érzékelővel és a nagy teljesítményű telefontartóval ez az automatikus autós tartó kulcsfontosságú kiegészítő az autója számára. Ön élvezheti a legkényelmesebb vezetési élményt, amelyet valaha is tapasztalt. Érdemes megjegyezni, hogy a tartó tartókarjai automatikusan felismerik a telefon méretét, és beállíthatják a karok szélességét a telefon tartásához. A tartókarok bármilyen méretű telefont szilárdan képesek tartani a piacon.

3 az 1-ben megoldás - multifunkciós tartó

Csatlakoztatott mobiltelefon-tartó a szélvédőn, műszerfalon vagy szellőztetésnél - a Qi gyors töltésével

autós tartó infravörös érzékelő

360 fokos forgatás

A teljes 360 fokos forgatás biztosítja a legjobb látószöget

Az autótartó 360 fokos forgása

Infravörös érzékelő

Az automatikus infravörös szkennelési technológia lehetővé teszi, hogy okostelefonját a kéz egyetlen mozgatásával egyszerűen behelyezhesse a tartóba, és hagyja, hogy feltöltse.

infravörös érzékelő - vezeték nélküli tartó okostelefonhoz

Kényelmes kezelés

A Google Map, a bejövő hívások és az üzenetek egyszerűbb módon ellenőrizhetők

autós tartó automatikus mobiltelefonhoz

Kompatibilitás

A tartó különféle típusú szellőzőnyílásokkal kompatibilis (szellőztetés)

mobiltelefon-tartó szellőzőnyílásokhoz - kompatibilitás

Kiváló anyagokból készül, és csúcstechnológiát alkalmaznak

vezeték nélküli tartó az autóban

Vezeték nélküli autós töltő:
1. A tartókarok kinyitása / lezárása automatikus infravörös érzékelő technológiával - az okostelefon automatikusan töltődik, amikor a tartóba helyezik
2. Érintse meg a gombot az okostelefon egy ujjal történő könnyű leválasztásához a tartótól - garantálja a kényelmet és a biztonságos vezetést
3. Működik minden Qi vezeték nélküli töltéssel rendelkező okostelefonon
4. Széles kompatibilitás - a legtöbb mobiltelefonhoz használható
5. Stabil csatlakozás - A PP (polipropilén) betét biztonságos rögzítésre van kialakítva. Még akkor is, ha a jármű hőmérséklete magas, az Xmount tartó nem esik könnyen le.
6. Jelzőfények: Piros LED fény - Készenléti üzemmód, Kék LED fény - Töltés

Műszaki adatok:

Fekete szín
USB port: USB-TYPE C
Tanúsítás: RoHS, CE-RED, FCC, Qi
Teljesítmény: 5 W, 7,5 W (Apple), 10 W (Samsung)
Támogatja a Qi töltést / infravörös érzékelőt / 360 fokos forgást
Kimenet: 9V / 1,2A, 5V / 1,5A
Méretek: 126 x 70 x 21 mm
Súly: 100 g

Csomag tartalma:

1x autótelefon-tartó
1x 360 ° -os tapadókorong-forgó tartó a műszerfalhoz / szélvédőhöz
1x autószellőző tartó (szellőzőnyílások)
1x C típusú USB kábel

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés