Felfújható felnőtteknek - Fehér pávák

Kód: 201-009
31 600 Ft 23 600 Ft Nettó ár: 19 668 Ft
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Felfújható felnőtteknek - Fehér pávák. Vigyáz a trópusi légkör megteremtésére, bárhová is veszi, miközben a pihenésre és a víz élvezetére szolgál.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Felfújható felnőtteknek - Fehér pávák. Vigyáz a trópusi légkör megteremtésére, bárhová is veszi, miközben a pihenésre és a víz élvezetére szolgál. Vegye le a klasszikus, felfüggeszthetetlen felfújható ülést, és ezúttal vegye át ezt az exkluzív darabot , amellyel a forró nyári hónapokban nagyszerű élményben lehet része a vízben . Menj nyaralni a tengerre vagy a tóra? Ne feledje elvenni ezt a stílusos felfújható gyűrűt , hogy felhívja a figyelmet, de elsősorban mosolygó helyzeteket és emlékezetes kalandokat tapasztal családjával és barátaival. Mikor kell szórakozni, ha nem nyáron? A felfújható pad hatalmas méretei és eredeti kialakítása biztosítja, hogy minden vízi partynál a figyelem középpontja lesz. Egy csodálatos felfújható csónak, amelyet Ön és barátai szeretni fognak.

Felfújható gyűrűk a vízbe, akár a tengerbe vagy a medencébe - hatalmas felfújható felfújható gyerekeknek, vagy kettőnek. Élvezze a nyarat nagyszerű stílusban!

felfújható ülés a medencébe
Hozzon létre egy egyedülálló esztétikai és szórakoztató légkört otthon , a medencében lévő hatalmas úszó állattal. A túlméretes méretnek köszönhetően a felfújható gyűrű rengeteg helyet kínál két felnőtt számára, hogy pihenéssel, napozással és vízi szórakozással élvezhesse partnereit. A felfújható úszóülés alkalmas arra, hogy a medencében, a tóban, a strandon, vagy a kertben lazítson. Az XXL felfújható úszók is megtalálják helyüket a híresség világában, ahol nagyon kedveltek és népszerűek, mivel ezek a megfelelő szórakozás garanciája. Kiváló minőségű PVC anyagból készülnek, és két könnyű fogantyúval rendelkeznek a manipulációhoz és a vízzel való kényelmetlen vezetéshez.

E-boltunkban számos szórakoztató felfújható float gyűrű áll rendelkezésünkre, így Ön egyedülálló lehetőséget kap a legmegfelelőbb felfújható gumik kiválasztására, és a nyár nagyszerű stílusát.

Műszaki adatok - felfújható fehér páva:

  • Anyag: kiváló minőségű PVC
  • Méretek: Hossz 1,9 m, Szélesség 1,6 m, Magasság 1,5 m
  • Súly: 2,7 kg

Diszkusszió a termékről (1)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Ter

Felfújható felnőtteknek - Fehér pávák

Tereza Hofmannová reagálni

Mekkora a teherbíró képessége?

Lefordítva innen: cs
Cool Mania

Felfújható felnőtteknek - Fehér pávák

Mario Bruchanik reagálni

Jó nap
Körülbelül 90 kg-ig.

Lefordítva innen: cs
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés