Mikrohullámú gőztisztító a vicces LADY karakter formájában

Kód: 11-524
3 600 Ft 1 600 Ft Nettó ár: 1 332 Ft
elkelt Sajnáljuk, de ez a termék már elfogyott. Ez a termék már nem kapható.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards

A vicces LADY karakter formájú mikrohullámú gőztisztító a tökéletes eszköz a mikrohullámú sütő tökéletes tisztításához.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

A vicces LADY karakter formájú mikrohullámú gőztisztító a tökéletes eszköz a mikrohullámú sütő tökéletes tisztításához. Egyszerűen öntsön vizet az edénybe, és kapcsolja be a mikrohullámú sütőt 5-8 percre maximális teljesítményen. Nézze meg, ahogy a gőz felszáll egy kis figura fejéből, ahogy szó szerint felmelegszik a haragtól. A gőz nagyon megkönnyíti a mikrohullámú sütő utólagos tisztítását . A gőztisztító egy nagyszerű találmány, amely nemcsak tökéletesen tisztítja a mikrohullámú sütőt, hanem jól is néz ki. Praktikus ajándéknak is ideális lesz.

Mikrohullámú tisztító LADY gőzzel

Mikrohullámú tisztító LADY gőzzel

Megtisztítja a zsírt, zsírt és egyéb szennyeződéseket

Mikrohullámú sütőt szinte minden háztartásban használnak. Senki sem szereti, ha mosogat. Ez kimeríthet bennünket, és különösen sok időt vesz igénybe. Ezt a kiváló találmányt abszolút mindenki értékelni fogja. A mikrohullámú sütő mosása még soha nem volt ilyen egyszerű. A dühös anyuka gőzt bocsát ki, aminek köszönhetően megtisztítja a mikrohullámú sütőt a zsírtól, zsírtól és egyéb szennyeződésektől. A szennyeződés könnyen feloldódik, a hozzáadott ecet pedig tökéletesen eltávolítja a baktériumokat.

dühös anya, amiért gőzzel tisztította a mikrohullámú sütőt

Egyszerű működés

Éppen ezért a mikrohullámú gőztisztító a megfelelő eszköz, amely az indítás után gőzt bocsát ki, és megtisztítja a mikrohullámú sütőt a zsírtól, zsírtól és egyéb szennyeződésektől. Használatkor csak öntsön ecetet és vizet a mérőpohárba , és helyezze a figurát a mikrohullámú sütőbe. Ezután bekapcsolja a mikrohullámú sütőt, és kezdődhet a tisztítás. Amikor a karakter kiengedi az összes gőzt, csak nyissa ki a mikrohullámú sütőt, és törölje le egy száraz ruhával. A szennyeződés feloldódik, és ha ecetet adsz a vízhez, akkor eltávolítod a baktériumokat. Tiszta lesz, és készen áll a következő ebédre vagy vacsorára.

Leírás:

  • Ez egy vidám ajándék
  • Könnyen használható és hatékony
  • Anyagok: ABS
  • A termék méretei: 11 x 8,5 x 13,5 cm
  • Súly: 90 gramm


Csomag tartalma:

1x mikrohullámú gőztisztító

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés