Autós szivattyú - elektromos, 2000 mAh akkumulátorral - hordozható 12 V -os kompresszor + LED -es lámpa

Kód: 64-020
55 600 Ft Nettó ár: 46 332 Ft
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Hordozható autós szivattyú - Intelligens elektromos szivattyú 2000 mAh akkumulátorral rendelkező autóhoz - hordozható 12 V -os légkompresszor + LED fény.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Hordozható autós szivattyú - Intelligens elektromos szivattyú 2000 mAh akkumulátorral rendelkező autóhoz - hordozható 12 V -os légkompresszor + LED fény. Az autógumikhoz alkalmas digitális hordozható szivattyú egy erős, elektromosan újratölthető szivattyú LED -es lámpával autókhoz, motorkerékpárokhoz, labdákhoz és egyéb felfújható tárgyakhoz. A digitális szivattyú maximális nyomása 150 PSI, ez egy gyors kompresszor 6000 mAh akkumulátorral, digitális LED lámpával és LCD képernyővel .

Ez a személygépkocsi légkompresszor másodpercek alatt felfújja a normál gumiabroncsokat . Dugja be az autó 12 V -os elektromos aljzatába, és rögzítse a tartozékot a gumiabroncs szelepére. Könnyű kezelhetőség - csak egy gombnyomás és a kompresszor elvégzi az összes munkát. 150 psi nyomáson a CP3 szivattyú szinte minden gumiabroncsot képes felfújni, pl. Személygépkocsik, motorkerékpárok, hegyi és országúti kerékpárok, robogók, kerekesszékek, labdák és egyéb felfújható elemek gumiabroncsait. A digitális LCD kijelző segítségével bármikor ellenőrizheti a gumiabroncsok nyomását, és kiküszöböli az abroncs vagy a felfújt tárgy kockázatát, bármikor leállíthatja a felfújást.

Autós szivattyú - hordozható, nagy teljesítményű intelligens digitális szivattyú LCD képernyővel + LED -es lámpával

Autószivattyú - hordozható digitális


Az autó légpumpája megbízható használatot biztosít az automatikus kikapcsolási funkció alapján . Állítsa be a kívánt nyomásszintet, és indítsa el az inflációt. A légkompresszor automatikusan kikapcsol, amikor eléri a kívánt szintet . Nem kell aggódni a túlzott infláció miatt, az intelligens inflátor szabályozza az inflációt. A szivattyú LED -lámpával is rendelkezik, ami nagyon praktikus, különösen akkor, ha az úton javítást kell végezni. Ezzel egyidejűleg lehetővé teszi a vészhelyzeti üzemmód beállítását, a fehér fény SOS piros figyelmeztető lámpára kapcsolható, hogy mások is láthassák Önt.

LED fény + vészjelző lámpa. Nagyszerű megoldás az utakon fellépő vészhelyzetekre

elektromos szivattyú autóhoz LED -es lámpával

Ez a hordozható légszivattyú 3 kiegészítő tartozékkal és 1 beépített felfújható tömlővel rendelkezik , amely lehetővé teszi minden gumiabroncson - autóján, kerékpárján, motorkerékpárján, légmatracon, felfújható csónakon, labdán és egyéb felfújható gumiabroncson (nem támogatja a nagyméretű teherautókat vagy motoros teherautókat). Közvetlenül a szivattyúban vannak helyek az egyes tartozékok tárolására, így a tartozékok együtt lesznek. A légkompresszor leeresztő funkcióval is rendelkezik . Nyomja meg a leeresztő gombot a szivattyú oldalán, és a gumiabroncs leereszkedik. Beépített szuper nagy kapacitású 2000 mAh akkumulátor . A szivattyú újratölthető - az első használat előtt töltse fel az akkumulátort. A szivattyú védelmet nyújt túláram, túlfeszültség, túltöltés és alacsony nyomás ellen is.

Többfunkciós szivattyú

Többfunkciós és hordozható szivattyú autógumikhoz, motorkerékpárokhoz, felfújható gumikhoz vagy golyókhoz, könnyen tárolható táskában, bőröndben vagy hátizsákban. Lehetővé teszi, hogy ezt a mini szivattyút bárhová magával vigye, ahol szüksége van rá.

intelligens légkompresszor - használat

Egyszerű és intelligens működés

Működés: 1. Nyomja meg az ON gombot 3 másodpercig a szivattyú bekapcsolásához. 2. Csatlakoztassa a légtömlőt a gumiabroncs szelepéhez. 3. Válassza ki a megfelelő üzemmódot, és állítsa be a kívánt felfújási nyomást, a szivattyú automatikusan kikapcsol, amikor eléri a kívánt nyomást. 4. Ha a felfújás befejeződött, válassza le a légtömlőt a szelepről.

légszivattyú felfújáshoz - hogyan kell használni

Tulajdonságok

Intelligens légszivattyú
Újratölthető digitális kompresszor
Hordozható és tartós szivattyú
LCD képernyő
LED fény + vészjelző lámpa
Teljesítményjelző
Gumiabroncsnyomás -monitor
Az infláció automatikus indítása és leállítása
Használható autógumikon, motorkerékpáron, robogón, labdán és felfújható gumiabroncson
Tanúsítvány: ROHS, MSDS, FCC VOC, IC VOC, CE-EMC, PSE, UN38.3


Műszaki adatok:

Akkumulátor: beépített 1 lítium-ion akkumulátor 2000mAh / 11,1V
Áramforrás: elemmel működik
Töltési idő: 2,5 - 3,5 óra
Tápellátás: DC 12 V/6A
Maximális teljesítmény: 24 W
Tápellátás: C típusú 5V/2A
Működési zaj: 85 dB
Légsűrűség (légáram): 30L/M
Tömlőhossz: 25 cm
Maximális nyomás: 101-150 psi
Üzemi hőmérséklet: -15 - 60 ° C
Anyag: ABS
Fekete szín
A termék nettó tömege: 0,7 kg
A termék méretei: 142,5 x 56 x 124 mm


Csomag tartalma:

1x intelligens légszivattyú
1x autó gyújtás töltőkábel
1x C típusú USB kábel
1x légtömlő
1x felfújható tű
1x szelep
1x fúvóka
1x felhasználói kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés