Esetében kiegészítők Sport kamerák - OSA PACK Lite

Kód: 16-113
U$75.90 U$53.90 Nettó ár: U$44.92
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

OSA PACK Lite - esetében teljes tartozék sport kamera tartalmazza a leggyakrabban használt készletek az akció kamerák.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

OSA PACK Lite egy alap esetben tartozékokkal, amely mindent tartalmaz, amire szükség van a sport kamera. Tartozékok alkalmasak sokféle sport kamerák. OSA - univerzális kompatibilis tartozékokat sport kamerák márkák, mint a GoPro, Xiaomi SJCAM, Muvi, Lamax AEE Magicam, Niceboy és még sokan mások.

Egyedi alkatrész elrendezése egy robusztus hordtáskában, amely megvédi kiegészítők sérülés ellen. Ideális Gopro kiegészítők, SJcam kiegészítők, Xiaomi kiegészítők, Lamax, Magicam, Niceboy, Muvi és mások.

Hordtáska fényképezőgép és tartozékok

Hordtáska márka OSA használják biztonságos szállítására és tárolására a sport kamerák és kiegészítők. Hála az okos elrendezése az egyes rekeszek egy dobozban, akkor gyorsan és egyszerűen megtalálja kiegészítők kamerák, amire szüksége van.

sport fényképezőgépek Tartozékok

Promóciós videó - mely a különböző kiegészítők tartoznak csomag

1. Lebegősáv Bobber - Úszó tartó kezébe

Úszó tartó kezedbe szerelésére alkalmas sport kamera olyan körülmények, amikor lőni a képeket a vízben vagy a víz. A kamera van felszerelve a tetején a konzol segítségével a rögzítő csavart. Tulajdonosa is az úszó, így ha kamera beleesik a vízbe, akkor felszínén úsznak. tulajdonosa lehet csatolni a kezét használva ringli.

Úszó konzol a kézben

2. Fej szíj - szerelhető kamera fej

Ez alkalmas felszerelés sport kamera a fejedre, ha kell, hogy a kihangosító és lőni igazi, amit látsz. A szíj anyaga elasztikus anyagból és egy klip, amellyel be lehet állítani a pántok mérésére. A kamera van rögzítve az első az adapter segítségével a rögzítő csavart.

Fényszóró a fényképezőgépet a fejen

3. Mellkas-hegy - a birtokos kamera mellkasi

Ezzel a rendszerrel a pántok lehet csatolni a sport kamera a mellkason. Hevederek rugalmas anyagból készült, és a több klip beállíthatja őket mérni. Hegy van telepítve a mellkas nagyon gyorsan csapótárcsás csat. A mount egy sín, ahol lehet csatolni a szükséges adaptert, majd sport kamera.

Konzol mellkasi

4. tapadókorong

A birtokosa rendelkezik tapadókoronggal lehet csatolni, hogy a különböző sima felületeken, mint például a szélvédőre, az autó ajtaját, vagy egyéb felületekre. Holder két mozgatható ízületek, hogy lehet beállítani, hogy a kívánt helyzetbe vízszintesen és függőlegesen. A felső része a toldat is csatlakoztathatja a sport kamera.

Tapadókorongos tartó


A csomag tartalma doboz tartozékok O31:

1x hordtáska - Hordtáska
1x Lebegősáv Bobber - Úszó konzol a kéz
1x Head Strap - fejpánt szerelhető kamera fej
1x Mellkas-hegy - A mount kamera mellkasi
1x Tapadókorong - Tapadókorongos tartó

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés