Kozmetikai mini hűtőszekrény 6L

Kód: 62-023
91 600 Ft Nettó ár: 76 332 Ft
elkelt Sajnáljuk, ez a termék jelenleg nincs raktáron.
Igen! Küldjük US

A kozmetikai mini hűtőszekrény 6L gyógyszerek és kozmetikumok hűtésére készült, és kompakt méretének és könnyű felépítésének köszönhetően ideális utazásra.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

A kozmetikai mini hűtőszekrény 6L gyógyszerek és kozmetikumok hűtésére készült, és kompakt méretének és könnyű felépítésének köszönhetően ideális utazásra. A felső rész egyszerűen egy gombnyomással nyílik meg, és az áttetszőségnek köszönhetően könnyen azonosítja a hűtőszekrény tartalmát. Az integrált digitális kijelző segítségével tájékoztatják Önt a beltéri hőmérsékletről, így a kozmetikumok hőmérsékletét irányítani fogja.

A jobb kezes minden kertpartjához, klubházához vagy garázsához minőségi hűtött frissítéseket kell biztosítani a forró nyári napokon. Ne korlátozza magát klasszikus nagy hűtőszekrénnyel , amelyet feltétlenül nem kell alkalmanként használni. A mini hűtőink lehűlnek, amire szükségük van, és tartsuk az italokat a kívánt hőmérsékleten a nap folyamán, és az étel hosszú ideig friss marad . Ezek a mini hűtőgépek nem csak előnyösek a méretük és használhatóságuk miatt az autóban a hosszú utazások során. Biztosan örömmel fogadja a hűtők modern és időtlen kialakítását, amelyek kiegészítik minden szobát. Az energiafogyasztás természetesen közvetlenül arányos a hűtő méretével és térfogatával. Különböző típusú mini hordozható hűtőszekrények - olcsó online megvásárolható e-shopunkban. Minőségi feldolgozás és megfelelő ár.

BCR-6 kozmetikai hűtőszekrény

Műszaki adatok:

Modell: BCR-6
Térfogat: 6 liter
Hűtés: 10-12 ° C környezeti hőmérsékleten
Szigetelés: Poliuretán hab CFC és HCFC nélkül
Tápellátás: DC 12V, DC 12V / AC 110V, DC 12V / AC 230V
Súly: 2,5 kg
Teljesítményfelvétel: 40-60W
Méretek: 310 (D) x 215 (W) x 275 (H) mm

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés