Kerékpáros sisak Intelligens - Livall BH51M

Kód: 64-003
91 600 Ft 51 600 Ft Nettó ár: 43 000 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

A kerékpáros bukósisak Intelligent - Livall BH51M a Bluetooth technológiával kifejezetten a kerékpárosok biztonsága érdekében tervezték, kézenfekvő eszközként szolgálhat, miközben biztosítja a LED-es fények jelzőlámpájának 270 ° -os láthatóságát.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

A kerékpáros bukósisak Intelligent - Livall BH51M a Bluetooth technológiával kifejezetten a kerékpárosok biztonsága érdekében tervezték, kihangosító eszközként szolgálhat 270 ° a LED-fények láthatósága a fényjelzéshez. A kerékpározás napjainkban nagyon népszerű tevékenység, és ez is szolgálati forma, de nem szabad megfeledkeznünk a biztonságról. A biztonságos elem egyike a sisak, amelynek elsődleges feladata a fej megóvása esés esetén. De a sisak sokkal többet kínál, mint az alapvető biztonság.

A Livall egyedülálló intelligens sisakot hozott létre, amely a biztonságot, a technológiát és a formatervezést nagyon magas színvonalon ötvözi , hogy élményt nyújtson a kerékpáros utazásnak. Legfeljebb 12 szellőzőnyílás biztosítja a sisak tökéletes levegőztetését forró nyári időjárás esetén. A nagyszerű és funkcionális design teszi a Livall BH51M tökéletes sisakját a mindennapi kerékpározáshoz vagy más sporttevékenységekhez.

Intelligens sisak BH51M

A sisak minősége nemzetközi elismerésekkel is igazolt és tanúsítvánnyal rendelkezik - a LIVALL sisak számos díjat nyert a BH51M sisakért, többek között az év termékeinek díját a városi kategóriában az ISPO München 2018 kerékpáros központjában (Európa legnagyobb sportpiaca) . 2018 januárjában ez a sisak elnyerte a Las Vegas-i CES-nél a "Tech for a Better World" innovációt. 2017-ben a sisak kapta a "Accessories" díjat az Eurobike-nél és az IFA Innovation Award "Sports Device" díjat.

Livall BH51M díjakat

Minden kerékpárosnak gondoskodnia kell arról, hogy az éjszaka és az éjszaka biztonsága megfelelő módon látható legyen az úton. A Livall intelligens bukósisak használatával ez nem jelent gondot, hiszen a hátulján a beépített intenzív LED-ek folyamatosan láthatóak . A diódák még az útirány jelzését is mutatják . A fülhallgató sztereó hangszórókkal ellátott Bluetooth-eszközzel és környezeti zajcsökkentő mikrofonnal rendelkezik. A Bluetooth segítségével mobiltelefonjához csatlakoztathatja a szabadon elérhető "Livall Riding" alkalmazást (iOS és Android) , amely minden szükséges információt tartalmaz a kerékpározásról. Miután párosította az okostelefont sisakkal, új funkciók állnak rendelkezésre, például hívások fogadása, népszerű zenehallgatás vagy telefonos navigációs utasítások.

Ingyenes rádiótávíró kommunikáció is elérhető a Livall sisakok között , amely rádióadón alapul. A Livall sisak az integrált lökésszenzorral is növeli a biztonságot, és az esés esetén az SOS jelet az aktuális helyre küldi az alapértelmezett kapcsolattartó számnak, ha öntudatlan marad. A bukósisak tápellátása biztosítja a 600mAh újratölthető akkumulátort, amely akár 10 órát is jelenthet egy töltésnél a LED-jelzésnél, és körülbelül 3-6 órán keresztül a zenehallgatás során.

Livall BH51M sisakLivall sisak

A sisakot a sisak hátulján lévő gumibillentyűvel aktiválják, és a gumi sapka alatt található gomb mellé egy mágneses töltőnyílás található. Minden alkatrész elegendően el van szigetelve a víz és a verejték ellen. A sisak kényelmes kezeléséhez egy vezeték nélküli vezérlő is tartozik, amely könnyen csatlakoztatható a kerékpár kormányhoz gumiszalaggal. A megfelelő vezérlővel aktiválhatjuk az irányjelzést, a hívás fogadására, a hangerő szabályozására, a fényképezőgép bekapcsolására az okostelefonon , majd készítsünk egy képet vagy bekapcsolhatjuk a Walkie-talkie adóját a Livall sisakok között. Ha aktív kerékpáros vagy, miközben élvezi a modern technológiát, biztosan értékelni fogja ezt az intelligens sisakot. Nem csak könnyebb kommunikálni a lovaglás megállás nélkül, hanem növeli a biztonságot is. A sisak a ló, görkorcsolyázás, gördeszkázás stb . Lovagolása során is megtalálható . E-shopunkban a Livall sisakok egyéb modelljei is megtalálhatók.

Livall appLivall alkalmazás funkcióLivall sos jelLivall sisakkészletLivall sisakvezetési adatok

Jellemzők:

plusz Minőségi sisak design
plusz Bluetooth kihangosító / hangszóró
plusz A LED-ek jelzésének 270 ° -os láthatósága
plusz SOS figyelmeztetés esés esetén
plusz Az akkumulátor élettartama 10 méterig sisakig

A Livall sisakok specifikációja:

Modell: BH51M
Fej kerülete: 57 - 61 cm
Hátsó lámpák: csoportos LED-ek
Bluetooth: BT 4.1 + HFP / HSP / A2DP, akár 10 méteres hatótávolság is
Hangszórók: sztereó 2x 0,5W
Mikrofon: -42 dB
Akkumulátor: 600 mAh
Tápellátás: DC-5V / 0,5A
Töltőport: mágneses USB kábel
Töltési idő: 2 óra
Munkaidő: max. 10 óra, zenét hallgatni 3-6 óra
Készenléti üzemmód: max. 180 nap
Működési hőmérséklet: 0 ° C és 40 ° C között
Súly: 398 g

Livall vezérlő specifikáció:

Modell: BR80
A sisak távolsága: 10 méter
Gombok: 4-utas, funkció gomb, Walkie-talkie gomb, gomb a kép készítéséhez
Alkalmazás: minden típusú kerékpárhoz
Akkumulátor: 220 mAh
Készenléti állapot: 2 év
Méretek: 58 x 37 x 55 mm
Súly: 18 g

Tartalmi csomag:

1x Smart Livall kerékpáros sisak
1x USB kábel
1x Livall szabályozó
1x Felhasználói kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (4)

100%
100%
Димитър Петров

Elégedett vásárló

A rendelés nagyon gyorsan megérkezett tökéletes csomagolásban. Minden a weboldalon leírtak szerint zajlott.
Lefordítva innen: bg
100%
Simon P.

Intelligens sisak

Bluetooth kihangosító – nagyszerű funkció!
Zenét hallgatni
Okos és védősisak is
SOS figyelmeztetés

Ez a sisak meglepetés számomra. Kipróbálásra vettem, de nagyon elégedett vagyok! Lovaglás közben tudok beszélgetni a kerékpáros partnereimmel. Utazás közben tudok zenét hallgatni és egyben védősisakként is szolgál. Nagyon ajánlom ezt a vásárlást!

Lefordítva innen: en
100%
Charles

Kerékpáros sisak Intelligens - Livall BH51M

Gyakran járok biciklizni. Ez a sisak sok funkcióval lenyűgözött. Amit a legjobban szeretek, az az okostelefonommal való csatlakozás lehetősége, nagyon hasznos és könnyen használható alkalmazás. Tudok zenét hallgatni és segélykérő üzenetet küldeni
jelzés zuhanás esetén. Ez egy igazi okos sisak.
Stílusos dizájn
Tartósság
Sok intelligens funkció
Lefordítva innen: en
100%
Igor H.

Kerékpáros sisak Intelligens - Livall BH51M

A sisak nem csak egy remek biztonsági kiegészítő, de az is remek, hogy kihangosítóként is működik, és jól megvilágítok, ha költözök pl este a munkából stb.
Az okos megoldások mai korában én is nagyra értékelem a sisak okostelefonnal való összekapcsolását, amelyben további funkciókat is használhatok, mint például telefonálás vagy zenehallgatás (navigációt követve).
Lefordítva innen: sk