Életvonal Multi Pack - 10x2 kapszula

Kód: 88-004
U$25.30 Nettó ár: U$21.08
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
+

Mindenki tudja - nehéz reggel után egy jó buli. Nem tudja, mit kell tennie, miután a lerészegedés? Itt van a készítmény Életvonal - elleni védekezés a másnaposságot.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

A végén a fájdalmas reggelek, most már tudod, hogy egy párt gond nélkül. Életvonal van je egyedülálló termék, nem áll Szlovákia, amíg őt. Ez egyedülálló összetétele által és hatásait. Bővebben hogyan működik és miért tartozik a 20 legjobban fogyó termékek Írország.

Mindenki tudja - nehéz reggel után egy jó buli. Nem tudja, mit kell tennie, miután a lerészegedés? Itt van a készítmény Életvonal - elleni védekezés a másnaposságot.

Gondosan előkészített, hogy a maximális hatás egy adag. Egyszerűen csak két kapszula Életvonal este, amikor elkezd inni alkoholt - ennyi az egész. Önnek nem kell emlékezni, hogy el kell vinni egy pirula után minden második pohár, vagy hogy valamit elalvás előtt. Életvonal tabletta csak a legjobb természetes alapanyagokból, minden gondosan kiválasztott bizonyított hatékonyság és a hatékonyság - alakult, mint a biztonságos természetes termék.

mentőkötél tablettákmentőkötél party

Hogyan Életvonal működik?

Ez keverékét tartalmazza aktív szén (szén), majd Aquamin és vitaminok B és C nagyon könnyű, hogy a termék. Tényleg csak hogy két tablettát során a kora esti ivás, majd csak élvezni az éjszakát. De ne aggódj - Életvonal doesn't tönkre az alkohol hatását, így igazán élvezze az éjszakai és reggeli nélkül következményeit.

Miért van ez a legjobb anti-másnaposság termék a piacon?

1. Meg kell tak be egy adagot során első órájában drinking.Competing készítmények iránti kereslet figyelembe pirula pár ital után, vagy lefekvés előtt. Ki emlékszik rá?

2. Szintén Életvonal alkatrészek elnyelik anyagok az alkohol marad a szervezetben, ami a toxicitás, de Életvonal még biztosítja a vitaminok másnapi, hogy neked a lábad.

3. A független laboratórium kutatási bebizonyosodott, hogy Lifene valóban a leghatékonyabb anti-másnaposság termék a piacon.

4. Életvonal tartozik a 20 legjobban fogyó termék Irelandami v Írsku. A boltokba kerül a 44%, a személyes utalásokat, és 90% -a fogyasztók azt mondta, akkor használja ezt a terméket újra.

 mentőkötél másnaposság előkészítése 

Mit tartalmaz?

Aktív szén óta használják a kórházakban évek óta. A hatékonyságát bebizonyosodott tekintetében a felszívódás méreganyagok és szennyeződések találhatók alkoholos italok. Életvonal kapszula a legjobb minőségű növényi szén jelenleg elérhető. Versengő márkák hajlanak arra, hogy olcsóbb szén, és gyakran tolni a kis pirulák, és mivel az eredmény csökkenése a képessége, hogy elnyelje.

Aquamin az egyedülálló ír alkatrész található, a víz az Atlanti-óceánon, közel a tiszta és gyönyörű tengerpart a nyugati Írország. Aquamin szabadalmaztatták a minőség! Ez a keverék az oldható kalcium-karbonát és magnézium-karbonát és más tengeri ásványi anyagok. TFE kutatások kimutatták, hogy a kombináció a kalcium és a magnézium-karbonátok együtt aktív szénnel, tovább fokozza a képességét, a szén, hogy felszívja toxinok és összetevők. Aquamin sokkal drágább, mint a hagyományos rock-kréta - amely egy összetevője szinte minden konkurens termékek. És ez sokkal jobban csinálja a dolgát.

Vitaminok B és C - Alkohol kimeríti a táplálkozás a szervezetből. Különösen, B-vitamin, amely gondoskodik a fenntartó az idegrendszer és az is segít, hogy a relaxáció és a C-vitamin, ami egy fontos antioxidáns, amely segít megvédeni a sejteket a károsodástól.

A független laboratóriumi vizsgálati

2005 januárjában Életvonal HD Limited delegált A kelet Analytical Laboratory Inc. (Connecticut USA) vezet egy tanulmányt, hogy összehasonlítsa a felszívódás és semlegesítő a savasság a különböző termékek kerülnek értékesítésre, mint a megelőzés ellen a másnaposságot.

A savasság semlegesítés az a képesség, termék semlegesíteni a gyomorsavat. A felszívódás képessége a termék, hogy felszívja a méreganyagokat és anyagok érkező alkoholmentes italok.

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés