Veho Pebble Pro XT-13200mAh - hordozható elem

Kód: 11-137
U$108.90 Nettó ár: U$90.75
elkelt Sajnáljuk, ez a termék jelenleg nincs raktáron.
Igen! Küldjük US

Veho Pebble XT 13200mAh hordozható akkumulátor és a töltő notebookok, mobiltelefonok, MP3 lejátszók, GPS készülékek, kamerák és így tovább.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Veho Pebble XT 13200mAh hordozható akkumulátor és a töltő notebookok, mobiltelefonok, MP3 lejátszók, GPS készülékek, kamerák és így tovább.

A kavicsos ™ Pro-XT az kell, tartozék az lévők rövid a hatalom, ha utazik, vagy ha van a fő hatalom huzamosabb ideig. A kavicsos ™ Pro-XT-10 csatlakozók a legnépszerűbb laptop / notebook / tabletta és 5 csatlakozók a legnépszerűbb telefonok (Samsung / Micro USB / Mini USB).

A kavicsos ™ Pro-XT képes kiválasztani a megfelelő feszültség a készülék és a képesség, hogy töltse fel mind a laptop és a telefon egyidejűleg. A kavicsos ™ Pro-XT hajók több regionális töltőadaptert így Ön is feltöltődhet, amit a végcél.

Nem csak tölteni népszerű mobil eszközök, mint az iPhone (használata saját kábel), Blackberry, iPad fel is tölti leggyakoribb notebook.

Masszív 13200mah hitelminősítő azt is töltheti az iPhone több mint 10-szer, és 5 különböző mobiltelefon tippek és 10 különböző notebook tippek (16V és 19V a 3.5A kimenet) ez valóban univerzális.

* Felhívjuk figyelmét, hogy ez a termék nem tartalmazza az Apple Lightning csatlakozó *
Veho Pebble Pro XT-töltő és akkumulátor notebook és tablet

Főbb jellemzők:

- Masszív 13200mAh kapacitású tudnak nyúlni legnépszerűbb laptop / net könyvek / tabletta akár 3,5 amperes által minimálisan 2-5 óra használat ideje (Függ készülék specifikációját)
- 10 Csatlakozók legnépszerűbb Laptop / Net könyvek / notebook és 5 hordozható eszközt csatlakozók Blackberry / Smartphone / egyéb USB hordozható eszközök
- Automatikus kikapcsolás üzemmódban elleni rövidzárlat, túláram, túltöltés, és a túlzott kisütés
- Kettős port töltés laptop és a telefon egyidejűleg
- A hajók, amelyek több régióban fő töltőadaptert tökéletes töltés útközben bármely országban vannak.

Box tartalmazza:

- Pebble Pro
- 10 Csatlakozók Laptop
- 5 Csatlakozók és okostelefon
- Multi Régió töltő adapter
- Zacskó
- Használati utasítás

Felhívjuk figyelmét, hogy a VCC-A010-PRO-XT jelenleg nem tartalmaz egy tipp, hogy számít fel Macbook. Figyeljünk, hogy a kavics ™ Pro-XT csak tervezték, hogy töltse notebookok és laptopok a DC-port és USB adóköteles eszközök USB porton keresztül. Ez nem számol egyéb elektronikus eszközök, amelyek nem tartoznak az e kategóriák valamelyikének.


Veho Pebble Pro-XT akkumulátor és a töltő a laptop és a tablet

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés