WiFi HD kamera órában IR LED-del

Kód: 10-077
63 600 Ft Nettó ár: 53 000 Ft
elkelt Sajnáljuk, de ez a termék már elfogyott. Ez a termék már nem kapható.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards

Vezeték nélküli kém kamera rejtett óra, IR LED, figyelemmel kíséri az épület keresztül valós időben a laptop, táblagép vagy okostelefon / iPhone.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Vezeték nélküli kém rejtett kamera órája IR LED, figyelemmel kíséri az épület keresztül valós időben a laptop, tablet, vagy okostelefon. Megbízható Wi-Fi kamera hívjuk fel lehet ez a hatékony eszköz ellenőrzését az otthoni vagy irodai, ha megy ki, hogy mi biztosítja a személyes és vagyoni biztonságát.

Ez könnyű kezelhetőség, jó és gyors választ. Hála a folyamatos áramellátást nem kell aggódnia, hogy a fényképezőgép a ki- és elveszíti a fontos pillanatokat. Ezen kívül ez a kamera úgy néz ki, mint egy közönséges falióra, így senki nem is gondolnák, hogy ott si rejtett kamerával. Videofelvétel hanggal, 720p tárolják a micro SD kártya támogatás 32 GB-ig

Helyezze a kamerát egy megfelelő helyet a monitoring és csúsztassa a kapcsolót "ON" állásba. A laptop, tablet, okostelefon Android OS lehet letölteni a szoftvert, és csatlakoztassa a berendezést. Így könnyen nézni online közvetítése wifi kém kamera. Használata egyedülálló szoftver beállíthatja funkciókat, mint a mozgásérzékelés vagy a felvétel egy bizonyos időpontban.

Termékleírás:

Érzékelő típusa: 1/4 "CMOS
Felbontás: 1280x720 (720p), 640 × 480 (VGA), 320 x 240 (QVGA)
Minimális megvilágítás: 0.1LUX
Éjjellátó: Igen
Fehéregyensúly: Auto
Működési hőmérséklet: 10 ° C ~ 50 ° C
Működési páratartalom: kevesebb, mint 90% (nem lecsapódó)
Fogyasztás: ≤3W
Tápellátás: DC 5V 2A

Diszkusszió a termékről (1)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

jan

kérdés

jan palinsky reagálni

Most néztem meg az ajánlatát Wifi HD kamera óra + IR LED
Többek között ezt írja: Az állandó tápegységnek köszönhetően nem kell attól tartani, hogy a kamera rossz pillanatban lemerül.
Mi az az állandó áramellátásnak köszönhetően? Az óra nem csatlakozik közvetlenül a hálózathoz, és csak akkumulátorral rendelkezik.
Fényképezőgéppel történő fényképezéskor bizonyos idő után lemerülhet.
Köszönjük válaszát,
Palinsky

Lefordítva innen: sk
Cool Mania

WiFi HD kamera órában IR LED-del

Pavel Kováčik reagálni

Jó nap,
Az óra nem rendelkezik beépített elemmel, és adapterrel kell konnektorba csatlakoztatni, aminek köszönhetően állandó tápellátással rendelkezik, ezért az ilyen tápegységet állandó tápegységnek nevezzük. Egy ilyen táp előnye, hogy nem kell folyamatosan tölteni a készüléket és abban is biztos, hogy nem fog rosszkor lemerülni a készülék.

Lefordítva innen: sk
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés