WiFi HD karóra kamera IR LED-del + 16GB memória

Kód: 10-108
55 600 Ft Nettó ár: 46 332 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

WiFi HD karóra kamera éjjeli IR LED-del + 16GB memória – elegáns karóra minden alkalomra és bármilyen ruhához.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

WiFi HD karóra kamera éjjeli IR LED-del + 16GB memória – elegáns karóra minden alkalomra és bármilyen ruhához, de ezek a karórák diszkrét kém wifi kamerát és fényképezőgépet tartalmaznak. Kamerával vagy fényképezőgéppel bárhol és bármikor rögzíthetsz szép pillanatokat vagy fontos információkat. Ez a kémóra a divatóra és a rejtett kém kamera high-tech kombinációja, 1280x720p HD felbontással és 90º-os látószöggel.

Vásárolja meg ezt a kémkarórát az e-boltunkban, és a HD kamera mindig "kéznél" lesz. A beépített 16 GB-os memória elegendő kapacitást biztosít a videó, a hang és a fényképek számára. A memóriakapacitás akár 32 GB-ig is bővíthető a mikro SD kártya cseréjével, amely az óra hátlapja alá kerül. Az óra egy beépített ultra-fényes LED-diódával rendelkezik, amelyet manuálisan lehet bekapcsolni további megvilágításhoz és két infravörös éjszakai LED-kel, amelyek segítik a felvételt a gyenge fényviszonyokban. Az ultra-fényes LED dióda vészvilágításként is használható. Van egy kis beépített iránytű a karkötő belsejében.

Karóra wifi kamera

Órák is van WiFi, és hála ez tud-e csatlakozni az órát a mobil telefon vagy tabletta alkalmazása révén Plug2view támogatásával Android és iOS. Alkalmazás letölthető a Google Playen keresztül vagy egy QR-kód, amely megtalálható a kézikönyvben. Alkalmazása révén láthatjuk online továbbítása a kamerának, a mobiltelefonon. Videofelvétel rögzíthető közvetlenül a microSD-kártyát az óra, vagy WiFi-n keresztül a mobiltelefon. Az alkalmazás beállíthatja a dob a kamerát, amikor mozgást vagy hangot érzékel. Van is támogatja a funkció figyelmeztető e-mailben és tárolása a rekord közvetlenül a Cloud.

Az órának WiFi-je is van, és ennek köszönhetően az órát az Android és az iOS támogatással ellátott Plug2view applikációval csatlakoztathatja mobiltelefonjához vagy táblagépéhez. Az applikáció letölthető a Google Play-en vagy a QR-kódon keresztül, amely megtalálható a kézikönyvben. Az applikáción keresztül láthatja a videó átvitelét a mobiltelefon fényképezőgépről. A videofelvétel közvetlenül az óra mikro SD kártyájára, vagy Wifi keresztül mobiltelefonjára rögzíthető. Az alkalmazásban beállíthatja a kamera indítását mozgás vagy hang észlelésekor. Támogatja továbbá a figyelmeztető üzenet e-mailben történő elküldésének funkcióját és a felvétel tárolását közvetlenül a Cloud-ba.

kérelem karóra WiFi kamera

Funkciók:

PLUSZ Wifi kamera karóra
plusz Mozgásérzékelés és felvétel a Cloud-ra
plusz Hangfelvétel és fényképfelvétel funkciója
plusz 32 GB-ig terjedő külső memória
plusz Infravörös éjjellátó és a LED világítás funkció

 

Műszaki adatok:

Beépített 16 GB-os memória 32 GB-ig bővíthető
LED világítás: 1 ultragyors LED dióda
Automatikus infravörös éjjellátó - 2x IR LED
Kompakt kialakítás és könnyen kezelhető
Felbontás: 25fps 1280x720p (HD)
Videó formátum: MP4
Fényképformátum: JPEG
Fényképezési szög: 90º
Tápegység: 360mAh
Hangfelvétel: legfeljebb 5 négyzetméter
Minimális megvilágítás: 1LUX
Működési hőmérséklet: -10 ° C és + 48 ° C között
Mozgásérzékelés: akár 6m
Interfész: USB Mini 4 Pin

A csomag tartalma:

1 x Karóra WiFi kamerával
1 x USB kábel
1 x kézikönyv

 

Fontos figyelmeztetés

Miért vásároljon kémtechnológiát a mi e-shopunkban?

Az összes új terméket néhány héten belül teszteljük és a végső ellenőrzés után kínálatinkba soroljuk.
Kínálatunk nem a legnagyobb a piacon, de csak általunk tesztelt termékeket kínálunk – minőségi és megbízható kém termékeket.
Nem vagyunk a legolcsóbbak, de az ügyfeleink elégedettek.
Többéves tapasztalat a kémtermékek (kémkamerák, kémfelszerelések) értékesítésében több mint 5 éves tapasztalattal.
Szakszerű tanácsadás a termékek telepítésével és beállításával (telefonon vagy e-mailen keresztül).
24 hónapos garanciát és a kézbesítéstől 14 napon belüli ingyenes visszavételt vállalunk minden termékre.
Együttműködésünk nem ér véget az értékesítéssel, minőségi ügyfélszolgálatot kínálunk.
Igény esetén, megpróbáljuk lerövidíteni a feldolgozáshoz szükséges időt (általában 7-14 napig). Ha az áru nem működik, a megoldás egy új darab cseréjét biztosítja.

MEGJEGYZÉS: A konkurens termékek (amelyek jelentősen alacsonyabb költséggel rendelkeznek) ugyanazt a designt használhatják, de alacsony minőségű komponenseket használnak, mint amilyenek az erősítők, az akkumulátorok stb., amelyek alacsony költségű (kevésbé költséges) verziót eredményeznek a terméken, ez jelentős hatást gyakorolnak a teljes minőségre és az üzemi életre. Ennek alapján javasoljuk ügyfeleinknek, hogy fontolják meg a beruházások jövedelmezőségét és a vásárlást ennek megfelelően.

Diszkusszió a termékről (2)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Ano

WiFi HD karóra kamera IR LED-del + 16GB memória

Anonymus reagálni

Folyamatos videófelvétel készítése milyen hosszan lehetséges?

Cool Mania

WiFi HD karóra kamera IR LED-del + 16GB memória

Mario Bruchanik reagálni

HI, up to 3 hours for one charge of camera

Jam

-

JamesBond reagálni

Az lenne a kérdésem, hogy milyen hatótávolságra tud az óra képet közvetíteni? Hány méterre kb.? És még valami, képet lehet rögzíteni úgy az órával, hogy a mobilhoz nem nyúlok hozzá, tehát, hogy nem az appon keresztül, hanem mondjuk az óra egyik gombja csinálna képet, és azt rögzítené a mobilom, amit később nézek meg. Köszönöm a választ előre is!

Cool Mania

WiFi HD karóra kamera IR LED-del + 16GB memória

Pavel Kováčik reagálni

Good day,
You can connect to the camera in two ways. The first way is through the local network, so the camera creates a wifi network to connect to, but only to the distance of this wifi network (up to 20 meters). The second is to connect to the camera over the internet. This means that you pair the camera with a wifi router that has Internet access. After pairing, you can connect to the camera from anywhere via the internet. The camera can only be monitored via a mobile phone.

Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés