Kültéri IP biztonsági kamera Atom AR3S arckeresővel + auto-követés: 360 ° - CES Innovations Award 2017

Kód: 52-006
179,640.00 Ft 143,640.00 Ft Nettó ár: 119,700.00 Ft
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
+

Kültéri IP biztonsági kamera Atom AR3S arckeresővel + auto-követés és látószöge 360 ​​° C.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Kültéri IP biztonsági kamera Atom AR3S arckeresővel + auto-követés látószöge 360 ° - CES Innovations Award 2017 A kamera kültéri használatra tervezték, mint például a monitoring, a ház (bejárati ajtó és a környező). Hála működni forgó 360 ° vízszintesen és függőlegesen 108 ° képes követni a széles területen. A Moton érzékelés által biztosított három érzékelővel, az egyik a kamera előtt, és két hátsó. Hála az elrendezés érzékelők, ez olyan, mint a kamera, mintha még képes, hogy akár a kamera mögött. Amikor mozgásának érzékelésére keresztül érzékelő kamera azonnal bekapcsol a kívánt irányba, és elsősorban a behatoló a megfigyelt területen. Objektív képes felismerni az arc és az emberi mozgást, és folyamatosan nyomon követi a mozgását. Majd küld egy figyelmeztető üzenetet képet a mobiltelefonján (tabletta) mintegy zavar megfigyelt területen. A kamera egy csatlakozó hálózati kapcsolat, amelyen keresztül lehet csatlakoztatni a routerhez kábelen, és nem csak egy wifi kapcsolat.  

A rekord kamera van tárolva a beállításoknak megfelelően akár a saját felhő, vagy használhatja a tárhelyet használ összekötő Google-fiókjával a Google Disk, ahol van szabad álló 15 GB. Beállítása és kapcsolatot a Google-fiók könnyen és közvetlenül az alkalmazáson keresztül Amaryllo. Egy másik lehetőség az, hogy csatlakoztassa az Atom fényképezőgépet közvetlenül a felhő Amaryllo cég, amely ingyenes tárolását videók a szerverén archiválni elmúlt 24 órában három napos tárolás 10 másodperces figyelmeztető jelzések felismerése után. Egyéb programok az archiválás felszámolásra.

biztonsági kültéri kamera mozgásérzékelő és az arc

Biztonsági kamera ATOM AR3S beépített kétirányú audió és videó stream Full HD minőségű, ami lehetővé teszi, hogy használja, mint egy video őr. Amikor érzékeli a mozgást a ház előtt kamera elindul a videó stream a mobiltelefonján, és keresztül kétirányú audió tud kommunikálni egy személy a kamera előtt. Arcfelismerés funkció lehetővé teszi a fényképezőgép felismeri az emberi arcot. A riasztó, kamera riasztást küld egy fotót kimutatására mozgás. Ezt követően, a kamera megkeresi az arcot, és amint észleli, akkor küldje el a képet a személy arcát. A készülék érzékeli csak emberi arcot. Ez nem reagál állatok vagy más élettelen dolgokat. Mozgásérzékelés is támogatja a funkció nyomon személy vagy személyek a megtekintési területen a kamera. Szervomotor segítségével a fényképezőgép automatikusan forgatni, és nyomon követni a mozgását az észlelt személy. A kamera egy mozgásérzékelő funkciója és megfigyelésre észlelt objektum számított 12 m.

Ez valóban a TOP intelligens kamera, amely megkapta a rangos díjat CES 2017, a szakterületen innovációk piacán digitális fényképezőgépek.

Védettség IP kamerák

A kamera rendelkezik infravörös éjjellátó 4 IR LED belül 5m, 3x PIR mozgásérzékelő, hang érzékelővel. Amikor élő közvetítés segítségével 4x digitális zoom. Ez egy önálló telepítése biztonsági rendszer, amelynek célja a külső, valamint a beltéri használatra. A kamera különösen alkalmas nyomon a környező és a bejárati ajtó a ház, de azt is lehet használni, hogy figyelemmel kíséri a tárolás, kapuk, monitorozása tárgyakat, és minden más olyan hely, ahol azt szeretné, hogy áttekintést, hogy mi folyik itt. A telepítés nagyon egyszerű. Az alkalmazás letöltése után Amaryllo támogatásával Android OS és iOS keresztül GOOGLEPLAY akkor fogják irányítani az egész telepítés IP kamera.

Az alkalmazás tartalmaz egy különböző beállításait érzékelők lehetővé teszi, hogy meghatározott IP kamera az Ön igényei szerint. Via alkalmazás az eszköz párosítva van WiFi router és a biztonsági rendszer aktív. A kamera emlékszik akár 4 különböző Wi-Fi hálózatok így tud csatlakozni a különböző routerek és meghibásodás esetén egy kapcsolat, akkor csatlakozzon egy másik Wi-Fi hálózathoz, amely a memóriában tárolja, és a hatósugarán belül. Az alkalmazás képes is csatlakoztatható további kamerák Amaryllo. Tehát akkor fedezi több helyszínen és váltson a kamerák között.

Biztonsági kamera arcfelismerés és látószög 360

Minden kommunikációt megközelíthetetlen 256 bites titkosítást. Minőség, biztonság és sebessége is a videó és audió, ezért a legmagasabb szinten. Alkalmazása révén meg lehet nézni élő adásban kamera Full HD 1920x1080 felbontás. Abban zavaró hang vagy a mozgásérzékelő, a kamera indít éles riasztást, és megkapja a szöveges és képes riasztásokat az alkalmazást a mobiltelefonján. Meg lehet kezdeni élő közvetítést, hogy mi történik. Kétirányú audio lehetővé teszi, hogy kommunikálni távolról. A kamera egy beépített motor, amely lehetővé teszi, hogy mozog 360 °, amely lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérje az egész területet, ahol a kamera van telepítve.

Kültéri IP biztonsági kamera FHD szerelés adapterrelR 3 jelentése alkalmazás beállításait

Kültéri IP biztonsági kamera állandóan működő mikro USB útján és az AC / DC adaptert. A mellékelt konzol telepítheti azt a mennyezeten, azon a helyen, ahol ez lesz a legjobb kilátás a teljes 360 ° C. Amaryllo cég kínál a kamera egy lehetőség korrekciók hozzájárulhatnak a külső tároló a szerverein. Ez egy ingyenes szolgáltatás a 3 napos riasztási videó tárolására. Minden riasztás van rögzítve külső tároló 10 másodperces videót. Ez elég ahhoz, hogy megtudja, mi történt, és van video bizonyíték.

Amaryllo is kínálja a lehetőséget, hogy aktiválja a szolgáltatások egy 7 napos, 30 napos vagy 365 napos szolgáltatás, amely a külső tároló a szervereken a videókat és fényképeket. Egyéb funkciók is szerepelnek a csomagban. Akkor lehet tesztelni a csomagot egy 30 napos próba. Aktiválása a szolgáltatás rendelkezésre áll négy egyszerű lépésben a mellékelt használati utasítást és a QR-kódot. Ezt a szolgáltatást a Amaryllo van töltve. A Google ingyenes tárhely 15 GB, és akkor csatlakozhat hozzá az alkalmazáson keresztül, és a Google fiókjába.

atom AR alkalmazás jellemzői

Jellemzők:

plusz WiFi biztonsági IP kamera IR Night Vision
plusz Arcfelismerés és nyomon követése észlelt személy
plusz 3x PIR és hang érzékelővel kétirányú hangtovábbítás
plusz Lehetőség csatlakozni a Google ingyenes tárolási kapacitású 15 GB adat
plusz Mozgásérzékelés és nyomon követése észlelt személy belül 12 méter
plusz Csatlakozás Wi-Fi kapcsolaton keresztül vagy hálózaton egy hálózati kábel

Műszaki adatok:

Képérzékelő: 1 / 2,7" CMOS
Felbontás: Full HD 1920x1080 30fps, 720P, 480P, 360P
Digitális zoom: 4x
Angle kép elforgatásával kamera: 360 °
Video Compression: H.264, MJPEG
Memória: beépített 8 GB
Videó biztonság 256 bites titkosítással
Hálózati protokollok: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Beépített mikrofon:
Arcfelismerés: igen (tracking észlelt személy adatbázis arcok)
Mozgásérzékelő: 3x PIR mozgásérzékelő
Hangérzékelőt: hangérzékelőt
Audio: beépített kétirányú mikrofon
Küldés bejelentések a készülékhez, szöveget és képeket: Igen
IR Night Vision: 4 IR LED
Feszültség: 12V / 3,75A DC
IP védelem: IP66 vízálló, porálló
Operációs rendszer: iOS 7 vagy újabb, Android 4.1 vagy újabb
WiFi: vezeték nélküli MIMO 2x2 2,4GHz 802.11 b / g / n
Méretek: 130x110x63 mm
Üzemi hőmérséklet: -30 és 50 ° C
Súly: 0,8 kg


Tartalom:

1x Kültéri IP biztonsági kamera
1x Pad a fényképezőgépet a mennyezetre
1x AC / DC adapter
1x Kézi

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés