Selfie gomb - Shutter Mester Ball

Kód: 49-001
6,840 Ft 2,520 Ft Nettó ár: 2,100 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

Selfie gomb - Shutter Mester Ball távirányító a mobilkészüléket a különböző színek bizonyítják, hogy a fotózás is könnyebben

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Selfie gomb - Shutter Mester Ball távirányító a mobilkészüléket a különböző színek bizonyítják, hogy a fotózás is könnyebb, mint tudod képzelni. Fáradt ingatag, gyenge minőségű képek, vagy teljesen használhatatlan fotókat merülnek fel, mert nem a minőség ravaszt egy fényképezőgép? Van egy egyszerű és elegáns megoldás az Ön számára.

Redőny Ball


Kösse Shutter Ball vezérlő a mobiltelefon Bluetooth-on keresztül, aktiválni egy ingyenes alkalmazás Shutter Ball panoráma és elkezd lőni. Design Shutter Ball vezérlő tökéletesen alkalmas minden típusú ruha, így van ez mindig veled. Alacsony fogyasztás biztosítja, hogy az akkumulátor több évig tart.

Redőny Ball kompatibilitás

Redőny Ball vezérlő kompatibilis a legtöbb mobil eszközök. Könnyen működik operációs rendszerek, mint az Android, IOS. Ugyancsak alkalmas kombinációban a tabletta.

selfie Shoting

Nem számít, hogy lőni magát, vagy valaki. Redőny Ball vezérlő a legjobb segítő minden helyzetben. Nagy funkció a vezérlő néhány mobiltelefonok egy vezérlő. Ezzel a funkcióval elkerülhető, hogy idegesítő továbbítása közös fotók.

Redőny labdát wifi Wireles

Műszaki adatok:

  • Kompatibilitás: Android, iOS
  • Az akkumulátor élettartama: akár 10 hónapos elem CR2032

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés