Víz alatti robogó búvárkodáshoz és úszáshoz LESWIM S2 - Seascooter

Kód: 11-345
154 440 Ft Nettó ár: 128 700 Ft
elkelt Sajnáljuk, ez a termék jelenleg nincs raktáron.
Igen! Küldjük US

Víz alatti robogó búvárkodáshoz és úszáshoz LESWIM S2 - A Seascooter fantasztikus eszköz a vízben és a víz alatt történő mozgáshoz

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Víz alatti robogó a búvárkodáshoz és az úszáshoz LESWIM S2 - A Seascooter fantasztikus eszköz a vízben és a víz alatt történő mozgáshoz, alkalmas úszáshoz vagy szórakozáshoz. Ez a víz alatti robogó garantálja a tökéletes manőverezést és a vízben és a víz alatt történő mozgást. A kiegyensúlyozott kialakítás két oldalsó motorral és az elem tárolásának központi részével elegáns formát teremt az eszközhöz. A megfogáshoz használt merev keret lehetővé teszi az állandó vezetési irányítást. A propellereket védő rácsok megakadályozzák az ujjak esetleges sérülését. A LESWIM S2-et sokféle vízben való felhasználásra tervezték, különféle életkorú, eltérő alakú és súlyú, valamint különböző szintű tapasztalatokkal rendelkező felhasználók számára.

Ez az eszköz a víz mozgásának új dimenzióját hozza létre.

leswim vízijáték

Válassza ki a legközelebb lévő színt

seascooter

A víz alatti robogót két hajtócsavar hajtja meg , amelyek a robogó oldalán helyezkednek el, ez biztosítja az egyenletes tolóerőt, amikor a készüléket mindkét kezével tartja. Használhatja a sebességkapcsolót (1-2). A robogó használata egyszerű, nincs szükség speciális előzetes képzésre vagy tapasztalatra. A hajtócsavarokat mindkét oldalán rácsok borítják, hogy minimalizálják a felhasználó ujjainak sérülésének kockázatát. A rácsok arra is szolgálnak, hogy megakadályozzák a vízben előforduló egyéb dolgok bejutását a légcsavarra, például tengeri moszat, halak stb.

leswim 2 víz alatti robogó

A robogó tartóval van felszerelve a GoPro kamera (vagy egy másik, azonos rögzítőrendszerrel rendelkező kamera ) rögzítéséhez. Kamera csatlakoztatása és videó rögzítése biztosítja a felhasználó számára a gyönyörű pillanatokat, miközben saját videót néz, például kényelmesen otthon a TV-n vagy a számítógépen. A robogónak van egy biztonsági biztosítéka és egy LED elemlámpa. A 480 W teljesítményű LESWIM S2 50 méter mélységre meríti Önt, másodpercenként legfeljebb 1,5 méter sebességgel képes úszni akár 45 percig.

leswim s2

Műszaki adatok:

Modell: LESWIM 2
Feszültség: 21,6 V 2A
A merülés maximális mélysége: 50m
Teljesítmény: 480W
Az akkumulátor élettartama: 30-45 perc
Az akkumulátor töltése: 3 óra
Legnagyobb sebesség: 0,8–1,5 m / s
Üzemi hőmérséklet: -5-50 ° C
Méretek: 540x280x190 mm
Súly: 4,5 kg


Csomag tartalma:

1x víz alatti robogó LESWIM S2
1x akkumulátor töltő kábel
1x Kézi

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (1)

65%