Szemmaszk alvás beépített fejhallgatóval - Alvásfigyelés

Kód: 72-002
17 640 Ft Nettó ár: 14 699 Ft
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
+

A szemmaszk alvása a beépített intelligens fejhallgatóval garantálja a minőségi és hatékony alvást minden tulajdonos számára, hogy megtapasztalják a megfelelő álmot.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

A szemmaszk alvása a beépített intelligens fejhallgatóval garantálja a minőségi és hatékony alvást minden tulajdonos számára, hogy megtapasztalják a megfelelő álmot. A tervezésnek köszönhetően elsüllyedni kezd az alváshoz való maszk első érintése után. Az alvómaszk selyem anyagból készül , amely nem hűti és nem melegíti fel, és maximális kényelmet nyújt a kikapcsolódáshoz.

Alvómaszk - a békés alvás érdekében

szemmaszk aludniszemmaszk alváshoz

Az alkalmazással való párosítást követően (elérhető az iStore-ban és a Google Play-ben) az intelligens fejhallgató megkezdi az alvásfigyelését - az alkalmazásnak futnia kell, és a telefonnak veled kell lennie. Amikor felébredsz, az alkalmazás részletes információkat nyújt az alvásról, valamint arról, hogyan lehetne azt nap mint nap javítani . Ha közvetlenül az alkalmazásból hallgatja a szabadalmaztatott zenét, akkor nem kell aggódnia, hogy leállítja - az intelligens fejhallgató megteszi érted, mihelyt rájön, hogy alszol . Egy másik nagyszerű lehetőség az intelligens ébredés képessége . Egyszerűen állítsa be az időt, és ez felébreszt, amikor a készülék észleli a legfinomabb alvási fázist. Az intelligens fejhallgató határozottan több, mint alvó maszk vagy fejhallgató. Ez egy átfogó asszisztens a minőségi alváshoz, és ezt felhasználhatja nyaralásra, utazásra vagy bármilyen kikapcsolódásra. A fejhallgató része kivehető, és a selyem rész tisztán tartható . Kényeztesse magát minőségi alvással és kényelemmel.

Jellemzők:

Alvó asszisztens
Intelligens riasztás
Kényelmes viselet
Alvási elemzés és tanácsok
IOS alkalmazás (7.1 vagy újabb), Android (4.3 és újabb)
Bluetooth 4.0 vagy újabb szükséges

Műszaki adatok:

Méret: S (53-55cm) / M (55-57cm) / L 57-59cm) / XL 59-61cm)
Fekete szín
Súly: 0,036kg
Anyag: Selyem + Lycra
Kábel hossza: 158cm

Csomag tartalma:

1x intelligens fejhallgató
1x tárolótáska
1x Kézi

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés