SurfEasy - USB adatok védelme érdekében a számítógépen

Kód: 11-009
U$110.00 Nettó ár: U$91.67
elkelt Sajnáljuk, ez a termék jelenleg nincs raktáron.
Igen! Küldjük US

SurfEasy - USB adatok védelme érdekében a számítógépen eladó jó áron lehet vásárolni online e-bolt. Tanúsított e-shop - biztonságos vásárlás.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

SurfEasy - USB adatok védelme érdekében a számítógépen úgy tűnik, mintha töltjük a legtöbb élő az interneten, mi jelentkezzen be és csatlakozzon a net sok helyen, a számítógépek és hálózatok. Ugyanakkor az internet manapság támadták meg a különböző vírusok és a rosszindulatú programok, idegesítő és felesleges eszköztárak és a dolgok, amelyek áthatolnak a számítógépünk. Tehát itt van végre egy hordozható USB SurfEasy ami jön, hogy segítsen, és lehetővé teszi a személyes web böngészés, bárhová is megy.

SurfEasy - USB adatok védelme érdekében a számítógépen

Eladó jó áron lehet vásárolni online e-bolt. Tanúsított e-shop - biztonságos vásárlás.
Ez ugyanazt az gyors és szuper-biztonságos SSL titkosítást használnak a legtöbb nagyobb bankok. SurfEasy tart állapotjelzők frissített, és tartja a private banking, úgy, hogy soha senki nem fogja tudni a titkot. SurfEasy nem hagy semmilyen adatot mögött egy d tartalmazza nagyszerű funkciókkal:
  surfeasy USB  
Mindannyian szeretnénk tartani a magánéletét. A SurfEasy akkor soha nem kell emlékezni jelszavakat. Egyszerűen csatlakoztassa az USB port bármilyen számítógépről az internet-hozzáférés és a szoftver SurfEasy megnyílik teljesen biztonságos böngésző minden a preferenciák készen áll a munkára. Miután elkészült, csak húzza ki SurfEasy és elmegy. A számítógép nem fog automatikusan megsemmisíti magát, mint a Mission Impossible stílusban, de akkor hagyja gond nélkül, mert az online információk a veszélyen.
     adatok védelmétBiztonságos böngészés a weben     
Hangjegy:
Internetkapcsolat szükséges / Wi-Fi internet-hozzáféréssel
Támogatja az USB 1.0 és USB 2.0 csatlakoztathatóság
A legfontosabb része a 2 GB tárhellyel, titkosított havi 12 hónapig, majd 12 hónap elteltével lehet fizetni havonta, vagy fizetni 1 évre előre, és kap kedvezményt megközelítőleg 29, 99 €). Ha úgy dönt, hogy fizetni havonta, 3 EUR segítségével 2 GB havonta. Vagy ha szeretné, hogy menjen titkosítás nélkül, továbbra is használhatja a kulcsot jelszavakat, könyvjelzőket és az internetes előzmények.
 adatok védelmét 
A termék jellemzői::
  • Nem hagy maga mögött, még a böngészési előzményeket, semmi nem fog tárolni bármely PC-n vagy hálózati
  • Személyes Web böngésző: céljuk, hogy bárhová is megy. Üzletek a jelszavakat, a könyvjelzők és előzmények kizárólag személyes használatra.
  • Egyéni: Védje meg adatait on-line, ugyanazt a titkosítást használ a világ vezető bankjai. Megosztott hálózatok nem lesz képes látni az összes adat és történelem
  • Blocks IP nyomozó: a hely marad saját
  • Hozzáférést minden olyan oldalt: még egy korlátolt felelősségű társaság honlapjára, otthon vagy az iskolában. SurfEasy megkerüli a zár helyén
  • Hordozható: elfér a pénztárca

Top használatát:

Amikor egy csoport számítógépeket, senki sem fog látni, ahol barangolni. Akkor is, ha elhagyja az interneten, mint a Facebook vagy internet banking, Ez teljesen biztonságos és privát.
Alkalmazott a cégnél nem talál története a PC-n, ahol dolgozott, és nem szabad megengedni, hogy menjen a zárolt weboldalak, de képes lesz.
Nyilvános WiFi: titkosítja az adatokat, így senki más nem kap a hozzáférést a számítógéphez egy közös WiFi kapcsolat

Leírás:
Titkosított hálózati SSL (Secure Socket Layer), TLS v1.0
Operációs rendszer: Windows 7, Vista, XP vagy Mac OS X 10.6 vagy újabb (recquires Intel bázis Mac)
Méretek:
Az egység intézkedések kb. 5,5 cm (W) x 0,2 cm (L) x 8,5 cm (H)
USB csatlakozó intézkedések kb. 2 cm (W) x 0,2 cm (L) x 4,5 cm (H)

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés