Sport UV bluetooth fülhallgató hangszórókkal

Kód: 11-274
32,040.00 Ft Nettó ár: 26,701.20 Ft
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
+

A Sport UV bluetooth fülhallgató hangszórókkal a vezeték nélküli hangszórók tökéletes kombinációját kínálja mikrofonnal és napszemüvegekkel, UV szűrővel.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

A sport UV bluetooth kihangosító üvegek hangszórókkal a vezeték nélküli hangszórók tökéletes kombinációját kínálják mikrofonnal és napszemüvegekkel, UV szűrővel mindennapi használatra. A szemüvegek akár 10 méteres hatótávolsággal is rendelkeznek , így kényelmesen hallgathatja kedvenc zenéit, fogadhat hívásokat, vagy sokféle parancsot tehet az okostelefonjába. A szemüvegek párhuzamosan akár két készülékkel is párosíthatók Bluetooth-kapcsolaton keresztül, ami többféle felhasználást tesz lehetővé. 100% -os PC-anyagból készülnek, és nagyon kényelmesek a viseléshez és a hallgatáshoz. Semmi bosszantó a fülében, mint a szokásos fejhallgatón. A szemüveg egy univerzális elegáns unisex design, amely alkalmas minden korosztály számára, és megállapítja annak használatát a különböző tevékenységek, mint például a kerékpározás, vadászat, horgászat, vezetés, utazás stb

bluetooth szemüveg

Ezek az egyedülálló napszemüvegek kompatibilisek az összes iOS és Android okostelefonnal . USB csatlakozó van rögzítve a szemüveget, hogy töltse fel a beépített akkumulátort. Teljesen feltöltve 3 órát hallgat Bluetooth-on vagy akár 6 órán keresztül USB-csatlakozón keresztül . A szemüveg szabályozása meglehetősen egyszerű, hiszen csak egy univerzális gomb van a kereten a be / ki / hangvezérléshez. 2 másodpercig tartó lenyomása után a szemüveg bekapcsol, és kellemes hang hallatszik a hangszórókról, üdvözölve a "Hello" szót. Ezután aktiválja a bluetooth funkciót az okostelefonján, és párosítja a készülékkel, majd meghallja a kapcsolat hang megerősítését. Most semmi sem akadályozhatja meg, hogy játsszon kedvenc dalait sportolás közben, vagy beszéljen a telefonon vezetés közben.

Bluetooth kihangosító szemüveg

Jellemzők:

plusz Bluetooth kihangosító
plusz Hallgatás / telefonálás / hangvezérlés
plusz Stílusos és univerzális üvegezés
plusz Egyszerű működés
plusz UV szűrő

Műszaki adatok:

Funkció: Bluetooth kihangosító
UV szűrő
Bluetooth 4.0
Támogatás: iOS, Android
Méretek: 15 cm x 5 cm (H) x 18 cm (D)
Súly: 42 g
Üzemi hőmérséklet: -5 ° C és 40 ° C között
Tárolási hőmérséklet: -20 ° C és 60 ° C között

Csomag tartalma:

1x sportszemüveg bluetooth-mal
1x hordozható tok
1x tisztító kendő
1x USB kábel
1x Felhasználói kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés