Nox sleepace - éjszakai lámpa megfigyelésével és elemzésével alvás

Kód: 11-212
46,440 Ft Nettó ár: 38,700 Ft
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
+

Nox sleepace - éjszakai lámpa megfigyelésével és elemzésével alvás. Ha azt szeretnénk, hogy aludni, az éjszakai lámpa Nox segít elaludni könnyebb beállítása a könnyű és kellemes zene.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Nox sleepace - Éjszakai lámpa nyomon követése és elemzése az alvás. Ha akar aludni, az éjszakai lámpa Nox segít elaludni könnyebb beállítása a könnyű és kellemes zene. Reggel felébresztheti annak intelligens ébresztőóra. Éjszakai lámpa beépített szenzor, amely adatokat gyűjt az éjszaka folyamán mintegy az alvás. Ez rögzíti a mozgás a test az éjszaka folyamán, a gyakorisága szívverés, a légzés sebessége és az alvás időtartama.

Méri a környezeti hőmérséklet, páratartalom, érzékeli az intenzitás a környezeti fény és a hangok a szobában. A fenti információk alapján azt értékeli, hogy a környezet, amelyben alszol ideális és változtatásokat javasol. Minden rögzítsék, és a az alkalmazás továbbítja a mobiltelefonra. az alkalmazás adatokat feldolgozzák és értékelik a diagramok. az alkalmazás kínál komplex elemzése az alvás speciális utasításokat, hogyan lehetne javítani az alvás.

Sleepace Nox lámpa

Nox lámpa multifunkciós eszköz nyomon követésének, elemzésének alvás és aktívan járul hozzá a funkcióit, hogy javítsa meg. Az érzékelő ellenőrzésére van beépítve közvetlenül a lámpa, ezért nem kell telepíteni a testet és nem zavarja Önt. Egy másik funkció a kellemes zene és a fény. Ezen keresztül serkenti a szervezetet, hogy az anyag a melatonin, amely szükséges az elalvás. az alkalmazás kikapcsolja a zenét és a fény, amint elalszik. A készülék figyeli az alvás és beállítása után a riasztás egy bizonyos órát, kiértékeli 30 perces időközökben az alvás, és meghatározza, hogy milyen fázisban van a legnagyobb nyomán. Sleepace Nox lámpa funkciója van szimuláció a napkelte és a különböző hangokat, mint az eső , zúgolódnak a tenger, a madarak énekét, a tűz repedés aSO. A lámpának álló 16 millió szín. A hátsó hangszóró csatlakozás a hálózati adaptert és USB port töltés a telefon. A kapcsolat a mobiltelefon rendelkezik WiFi és Bluetooth 4.0 kapcsolaton keresztül. Sleepace Nox súlya 640 gramm hajtja AC / DC adapter.

Sleep dot alkalmazás

Jellemzők:

plusz Monitoring és teljes elemzést az alvás
plusz Szívritmus, a légzés és a test mozgásának
plusz Monitor a környezeti hőmérséklet, páratartalom, fényerősség és a zaj
plusz 16 millió szín
plusz Csatlakozás az alkalmazást a telefonra Bluetooth
plusz Az intelligens ébresztőóra és szimulációja napkelte

Műszaki adatok:

Adatátvitel: Wi-Fi, Bluetooth 4.0
Tartomány eszköz: 10m
Teljesítmény: 15W
Adapter 12V 1,5A
Operációs rendszer: Android 4.3 és újabb, és újabb iOS7
Súly: 640 g
Méretek: 10,9 x 10,9 x 22,6 cm

Tartalom:

1x Sleepace Nox lámpa
1x Power Adapter
1x Kézi

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés