Játékok kutyáknak és macskáknak - tűzgolyó

Kód: 11-065
U$33.00 Nettó ár: U$27.50
elkelt Sajnáljuk, ez a termék jelenleg nincs raktáron.
Igen! Küldjük US

Játékok kutyáknak és macskáknak - tűzgömb eladó jó áron lehet vásárolni online e-bolt. Nézd meg a e-shop amd finf pontosan mit keresnek.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Új! Egyedi mozgás labdát a háziállat ami vele játszani órákig. Csak kapcsolja be a labdát, és ez a játék fogja az állat figyelmét, és ez tartja őket mozgásban, és szórakozni - Játékok kutyáknak és macskáknak - tűzgolyó

Kedvence akarnak elkapni a labdát, hogy meg kell kérni a csalit, amely elhelyezte benne a labdát, és akkor örömmel nézni a legjobb barátod játszik ez a játék.

Hogy pontosan működik? Egyszerűen - tegye ki az akkumulátort egy labdát, majd tesz egy kis darab élelmiszer a lyukba a labdát. A labda rázkódni kezd kissé automatikusan elforgatja a giroszkóp. És akkor mozoghat a helyiségben. Ez akkor is folytatódik, ha lezuhan a falhoz vagy más tárgyakat. Ez csak akkor leáll, amikor nincs aktivitás több, mint 60 másodperc. És a kutya játszani a labdát, amíg az étel nem esik ki a labda. Azután, hogy egy új ételt a labdát, és egy új játékot lehet kezdeni!

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés