Csuklópántot - hordozható elem

Kód: 11-040
U$48.40 Nettó ár: U$40.33
elkelt Sajnáljuk, ez a termék jelenleg nincs raktáron.
Igen! Küldjük US

Csuklópántot, hordozható elem eladó jó áron lehet vásárolni online e-bolt. Nézd meg ouf ajánlatot, és megtalálja, amit keres.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Csuklópántot, hordozható elem - először a világon!

Hordozható, újratölthető Li-ion akkumulátor, amelyeket viselni, mint egy karkötőt! Ezek a kiváló közvetlen energiaforrást vagy biztonsági áramellátó az összes kedvenc kézi elektronika! Ismerje meg ezt a karkötő hordozható elemek és nem ad egy esélyt, hogy teljesíti az elektronikai.

Képzeld el, hogy hívja a mobil telefon és az akkumulátor hirtelen befejezni. Most mit? A töltőt otthon van. Nem probléma! Kösd össze a telefont a töltés csuklópánt és folyamatosan beszél a telefonon!

Te soha nem kell aggódnia, egy ilyen forgatókönyv, ha lesz ez a töltés karkötő mindenhol megy. Ez a modern és praktikus. Ez a karkötő célja a gyors és EAS y ellátása   extra teljesítmény az összes kedvenc hordozható elektronikus eszközök.

Jön a csatlakozó kábel 6 különböző csatlakozók, amelyek kompatibilisek a legtöbb mobiltelefon, MP3 / MP4 lejátszók (beleértve az iPod), PSP, és hasonló kézi elektronikus eszközök. Ez is egy sor LED-ek jelzik, hogy az akkumulátor töltöttségi szintje. Hordozható újratölthető karkötő mobiltelefon eladó jó áron lehet vásárolni online e-bolt. Nézd meg ouf ajánlatot, és megtalálja, amit keres.

Ne habozzon! A legtöbb stílusos és kényelmes vészhelyzeti hatalom közvetlenül a kezed!

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés