A NASA lámpa növények

Kód: 11-060
25 200 Ft Nettó ár: 20 999 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

A NASA lámpa üzemek eladó jó áron lehet vásárolni online e-bolt. Nézd meg kínálatunkat, és megtalálja, hogy pontosan mit keres.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

A NASA lámpa erőművek kínál hihetetlen módon, hogyan nőnek a növények bent, csarnokokban, üvegházakban, a házban, fészer, vagy alagsorban. Piros és kék LED lámpák ad a növények a szükséges segítséget.

LED lámpa termel fényében piros és kék színű, annak érdekében, hogy támogassák és eléri a legmagasabb a növények növekedését. Ezek a legfontosabb színes fények a szobanövények szabályozására az egészséges növekedés és a természetes folyamat a fotoszintézis. Ez hihetetlenül hatékony, megvédi a növényeket és energiát takarít meg.

A lámpa úgy tervezték, hogy a környezet védelme kicsi, hordozható és könnyű. A növénytermesztés melyek nőnek bent, a megnövekedett költségek szükségesek. Ezzel a fény és hő LED-es lámpák akkor a költségek csökkentésére.

Meg fogsz lepődni, ha figyeli majd a növények, mint nőnek annyira, olyan gyorsan! Ezek a praktikus LED lámpák ideálisak greenhousers akik szeretnék, hogy jogosult a maximális növények növekedését a saját otthon vagy a kertben. A NASA lámpa növénytermesztés eladó jó áron lehet vásárolni online e-bolt. Nézd meg kínálatunkat, és megtalálja, hogy pontosan mit keres.

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés