Fülhallgató mobiltelefonhoz - ESMOOTH ES-669WN

Kód: 48-074
34,200 Ft 19,800 Ft Nettó ár: 16,500 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

Fülhallgató mobiltelefonhoz - Az ESMOOTH ES-669WN a tajvani gyártóktól felejthetetlen zenei élményt nyújt az elegáns természetes formatervezésben.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Fülhallgató mobiltelefonhoz - Az ESMOOTH ES-669WN a tajvani gyártóktól felejthetetlen zenei élményt nyújt az elegáns természetes formatervezésben. A fejhallgató hangja kiváló minőségű , az anyagok kifinomult kombinációjának köszönhetően. Csakúgy, mint a hangszerekkel , a megfelelő anyagválasztás biztosítja a legjobb hangzást, és a fát nem lehet kihagyni.

A puha bőrbetétes acél váz és a fejhallgató tökéletesen illeszkedik a fülébe, és maximális tömítést biztosít a nem kívánt környezeti hangzások ellen . A legjobb sztereó fejhallgató alkalmas DJ, PC, MP3 és egyéb célokra.

ESmooth ES-669WN fejhallgató

A fejhallgató kialakítása maximálisan időtálló, és ha nem használja őket, tökéletes díszítő és stílusos kiegészítőként szolgál.

Minden ESMOOTH fejhallgató többféle gyártási folyamattal rendelkezik, az anyagok kiválasztásától kezdve a fejhallgató egyedi kialakításáig. Az elegáns ESMOOTH fülhallgatónak természetes faszerkezete van, amely évszázadok óta kiemeli a természet lényegét.

Minden fa darab kiválasztásánál szigorú követelményeknek kell teljesülniük, természetes és áttetsző hangminőséggel , amelyek alacsonyabb rezonancia tulajdonságokkal rendelkeznek, és ezáltal a fa különbözik a fém vagy műanyag nyílásoktól. A fülhallgató minden kamrája kézzel polírozott, egyedülálló szárítási technológia, fahasáb, repedés.

az esmooth hallókészülék minősége


Fejhallgató specifikációk:

Típus: ES-669WN
Szín: dió
Hangszóró mérete: 50 mm
Frekvenciaválasz: 20 Hz-20 kHz
Impedancia: 32 Ohm
Érzékenység: 107 +/- 3 dB (1 kHz, 1 mW)
Bemeneti teljesítmény: 30 mW
Kivehető kábel 1,2 m TPE anyag
Jack bemenet: 3,5 mm aranyozott

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés